calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom! Melanija Tramp: To što je moj suprug preživio dva atentata je čudo Elmedin priča kako je vozio do Njemačke bez prestanka! Uvijek sam bio mudriji od svih Farah Hadžiabdić obilazi Bosnu i Hercegovinu: Skriveni dragulji kroz objektiv mlade avanturistkinje Proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu, danas ima 20 godina i oduzima dah svojim izgledom FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obilježila život Megi Smit! (FOTO) Kuhar objasnio kako skuhati ručak za četvoro za manje od euro (VIDEO) “BLOKIRALA SAM GA SVUDA, a sada je UŠAO U RIJALITI!” Izabela Alijoski o raskidu sa Kadrom “Dobila sam poziv” (PREMIJERA) Lola iz Srećnih ljudi se “prepolovila” nakon operacije Gagi Mijatov otkriva tajne: Izbačen sam jer nisam htio gej aferu sa Urošem Političar obećava: Odričem se plate zarad pravoslavne crkve i džemata! Sve je na svjetskom nivou: Novi Lukasov album donosi notu misterije i spektakla Ide Fatimin specijalitet: Kome se ne sviđa nek ide u restoran! Nisam je krpa za ruženje!

KRIK – Hit koji će uzdrmati estradno nebo! Lukas i Mira Škorić spremili nesvakidašnji hit

Objavio: RHT
19/09/2024 2:03 PM

Lukas i Mira Škorić spremili nesvakidašnji hit

Otkako je direktor i vlasnik “Hajp” produkcije Saša Mirković objelodanio da se krčka duet Ace Lukasa Mire Škorić koji će pomjeriti sve granice, društvene mreže gore od komentara i pohvala.

Numera koju će Mira i Aca uskoro predstaviti publici nosi naziv “Krik”. Autor pjesme obećavajućeg naziva je Vuk Matić.

Ono što je njihovu publiku najviše obradovalo jeste da će ova dva velika vrsna pjevača da ukrste svoje glasove poslije 26 godina. Upravo onoliko koliko je prošlo od njihovog velikog hita “Vrati nam se druže moj”. Pjesma koju su snimili 1998. godine bila je hit nad hitovima, a i dan danas se pjeva po klubovima i na koncertima. Dok za novu pjesmu već unaprided kažu da će prevazići pjesmu koju svi vole i rado je još uvijek slušaju.

Lukas i Mira Škorić spremili nesvakidašnji hit

Dok fanovi jedva čekaju da izađe pjesma, komentari na društvenim mrežama samo pljušte. A na Instagramu se oglasila i sama Mira Škorić . Koja je postavila komentar i Sašu Mirkovića nazvala “brat”, dok joj je on odgovorio postavivši joj srce.

Hajp produkcija sa ponosom je obavijestila sve da je muzička zvijezda Aca Lukas svojom novom pjesmom “Lopov” najavio drugi dio filma iz trilogije “Kafana na Balkanu”. I to pod nazivom “Stravično”. Koji će biti premijerno prikazan 23. novembra u Ljubljani u Areni Stožice. To veče će biti posebno jer će poslije premijere filma, Lukas održati i koncert.

Muziku i tekst za pjesmu “Lopov” potpisuje magična Leontina Vukomanović, a aranžman Saško Nikolić. Na Acinom zvaničnom Jutjub kanalu možete pogledati trejler za drugi dio filma i poslušati pjesmu “Lopov”.

Lukas je najavio još jedan spektakl i to u Skoplju u Areni Boris Trajkovski. Koji će se održati 25. decembra 2024. godine.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS