calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RAZVOD UŽIVO Ivan Marinković BIJESAN: NEKOME ĆU SE US*ATI U ŽIVOT!” Je li mu Jelena “NABILA ROGOVE” DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JULI: Kod Ovnova danas napeto, Bikovi ostaju bez podrške TRUDNA MARGO ROBI! Pokušala da sakrije sretne vijesti, evo šta ih je odalo VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos

EURO 2024. Luka Dončić se oglasio pred meč Srbija – Slovenija: Otkrio i za koga će navijati (VIDEO)

Objavio: RHT
20/06/2024 1:45 PM

Luka Dončić se oglasio

Luka Dončić se oglasio / Foto: Twitter
Foto: Twitter

Najbolji slovenački košarkaš Luka Dončić oglasio se pred meč Srbija – Slovenija na Euru 2024. u Njemačkoj.

Luka Dončić se oglasio

Dončić je poželio sreću svojim zemljacima u duelu protiv Srbije, jer on ima veliki značaj za obje reprezentacije.

Dončićev otac je, podsjetimo, Srbin, a majka Slovenka.

Inače, u vidu zagrijevanja pred odlazak na stadion, navijači Srbije su na glavnom trgu u Minhenu su provocirali Slovence povicima “Luka Dončić jedan je od nas”.

Utakmica između Srbije i Slovenije igra se u Minhenu sa početkom od 15 sati.

Poslije prvog kola Srbije nema bodova, a Slovenci imaju jedan bod…

SKANDAL U NAJAVI

Pročitajte i: SKANDAL U NAJAVI – EURO 2024. UEFA zastavu Srbije zamijenila hrvatskom! DAN “D” ZA PIKSIJEVE IZABRANIKE (FOTO).

Možda je četvrtak (danas) i presudni dan za fudbalsku reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj!? Izabranici Dragana Stojkovića Piksija u okviru 2. kola grupne faze danas (15 sati) za rivala imati selekciju Slovenije.

Foto: Pixnio

Direktan konkurent naših istočnih komšija u borbi za jedno od prva tri mjesta je u 1. kolu remizirao je sa Danskom, što svakako ide na ruku srpskim ambicijama.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

“Orlovi” su u tijesnom meču poraženi od Engleske i svakako zaostaju za svim rivalima, pa je jasno da im je sve osim trijumfa nad Slovencima ravno neuspjehu…

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS