calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica

LOŠE JE! BRUS VILIS SVE GORE! “Ne razume šta govorimo…”

Objavio: RHT
09/12/2022 8:30 PM

Vest da holivudski glumac Brus Vilis pati od teške bolesti uzdrmala je čitav svet.

Foto: Primtscreen YouTube

Čak i kada je pojašnjeno da afazija predstavlja poremećaj usvojenog jezika i govora, niko nije ni slutilo da će bolest tako brzo napredovati. Iako je u poslednje vreme prihvatao sve moguće uloge koje su mu se nudile, Brus Vilis je morao da se povuče iz sveta filma.

Foto: Printscreen Instagram

Ne može da pamti tekstove, a nedavno je Silvester Stalone otkrio i da ne sme da komunicira. Bliski izvori kažu da je porodica glumca svesna da Brus neće biti sa njima zauvek i da zbog toga cene svaki zajednički trenutak. Ema Heming i Demi Mur, sadašnja i bivša supruga Brusa Vilisa, još više su se zbližile i zajedno pomažu glumcu da mu olakšaju život sa ovim oboljenjem.

Foto: Printscreen Instagram

“Njegovim starijim ćerkama nedostaje njihov otac kakav je bio, onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih momaka i davao im neželjene savete. Sa praznicima koji dolaze, sve što mogu da urade je da mu kažu da ga vole i da se mole za čudo”, zaključio je izvor.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS