calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Drama tek počinje! Ovu tajnu Anđela je pokušala sakriti, ali je dospjela u javnost! ZVEZDAN ČEKA DRUGO POLUVRIJEME! “KAČAVENDA I ANĐELA ĆE BITI NAJBOLJE PRIJATELJICE!” Ana Ćurčić bez dlake na jeziku rekla šta misli o njih dvije, pa otkrila ovo! EKSKLUZIVNO! “MALTRETIRALA ME JE I LUPIO SAM JOJ ŠAMAR” Asmin Durdžić raskrinkan u uživo programu, o ovome će brujati region! KUĆNI VIDEO EME RADUJKO UGLEDAO SVJETLOST DANA! Mlada pjevačica nastavila da šokira, pokazala GOLE GRUDI! SKANDAL! (FOTO) Djevojka prodaje svoje prljave čarape: Zarađuje između 1000 i 2000 eura mjesečno Loše VIJESTI za Đokovića?! Čeka ga PAKAO, evo o čemu se radi! Zmajevi odradili trening na Puškaš Areni, u pogonu Hajradinović i Hadžikadunić KEJT MIDLTON OBJAVILA SRETNE VIJESTI! Princeza od Velsa završila je sa hemoterapijom i otkrila detalje liječenja! UZNEMIRUJUĆI VIDEO! BAHATI vozač BMW-a nakon GAŽENJA dao gas! U javnost pušten SNIMAK koji je zgrozio sve! ANELI I GASTOZZ SU BILI INTIMNI!? Šokantni detalji ugledali svjetlost dana! Jedna osoba više nije mogla da šuti, pa razvezala jezik! Suzana je imala 19 godina kad se zaljubila u muslimana: Roditelji nisu htjeli da čuju za to, a onda se desila filmska priča MC STOJAN I ZORANA MIĆANOVIĆ OBJAVILI INTIMNI VIDEO! Sve pršti od ljubavi! Ona mu priznala jedno! (VIDEO) ANĐELA ĐURIČIĆ OPET GURA BANANU! Crnogorka PREDMET SPRDNJE na mrežama: “OVAJ PUT JU JE BAR OGULILA! BANANAMEN se vratio” KONAČNO JASNO SVE VEZANO ZA MAJU I STANISLAVA! Jedan detalj sve otkriva (FOTO) Snažno nevrijeme pogodilo bh. grad: Ulice pod vodom, otežan saobraćaj (VIDEO) EVO OD KADA SE ZNAJU GASTOZZ I ANELI! SVE SE SAZNALO! Ahmićeva pokušavala ovo da sakrije kao zmija noge! Procurili skandalozni detalji! (FOTO)

Lopez snimljena tokom prisnog druženja s oženjenim holivudskim ljepotanom: Držanje za ruku privuklo paparace

Objavio: RHT
09/09/2024 3:45 PM

Lopez snimljena tokom prisnog druženja s oženjenim holivudskim ljepotanom

Foto: Instagram

Dženifer Lopez i Met Dejmon su fotografisani kako se drže za ruke tokom intimnog razgovora na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, a sve usred njenog razvoda od njegovog bliskog prijatelja Bena Afleka.

Lopez snimljena tokom prisnog druženja s oženjenim holivudskim ljepotanom

Par je podijelio sentimentalni trenutak dok su privatno razgovarali na afterpartiju, a kako bi proslavili svoj novi film “Nezaustavljivi”, koji je premijerno prikazan u petak.

Lopez glumi u projektu koji je producirala Dejmonova i Aflekova kompanija.

Dug razgovor

Očevidac je ranije rekao za People da su Lopez (55) i Dejmon (53) ćaskali više od 20 minuta tokom večere.

Prema izvoru, oni su “počeli da razgovaraju i imali su dug, dubok razgovor”.

Diskusija je navodno počela nakon što je Džej Lo sjela sa zvijezdom i njegovom suprugom Lusijanom Dejmon.

Bilo je to dovoljno da paparaci “navale” na ljepotana i glumicu.

Aflek (52) nije prisustvovao premijeri filma.

Pročitajte i: Dušica se plaši Anđele Đuričić da ne objavi njen snimak s*ksa sa Filipom Carom! Prijetila da će joj zabraniti ulazak u Srbiju!

Dušica se plaši Anđele Đuričić / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija
Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija

Rijaliti učesnici nastavljaju da nižu skandale, ali se u središtu istog često nađu i pojedini voditelji. Kao što je slučaj sada i sa Dušicom Jakovljević.

Najnoviji razvoj situacije otkriva još jednu kontroverzu koja će uzburkati javnost.

Prema nedavnim navodima, Filip Car bio je intiman sa Anđelom Đuričić i voditeljkom Dušicom Jakovljević. To je već izazvalo veliki interes i špekulacije.

Međutim, ovaj skandal sada dobija novu dimenziju.

Dobra gluma

Inače, sinoć je došlo do susreta između Anđele Đuričić i Dušice Jakovljević kada je Anđela ušla u rijaliti. Uprkos prethodnim skandalima i napetostima, obje su se ponašale kao da se ništa nije dogodilo i glumile. Kao da je sve u redu.

Iako su obe strane pokušale da održe privid normalnosti, napetost i neizvjesnost nisu mogli da se sakriju od pažljivih očiju gledalaca.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/cdm.me/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS