calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati

DEMOLIRANO IMANJE! Evo šta su zatekli! Šokantni prizor, ovako nešto nisu očekivali!

Objavio: RHT
17/04/2024 9:20 PM

Lom na imanju!

Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš zatekli opšti haos u sobi u kojoj snimaju radio emisiju! Njih dvoje su bili šokirani prizorom koji su zatekli!

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official TV PINK
Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official TV PINK

Ništa se nije nalazilo na svom mjestu, a Janjuš je momentalno krenuo da histeriše. On je bio bijesan i ljut, nije mogao da vjeruje šta vidi.

Stvari su su bile svuda razbacene, svuda je bio haos.

 Janjuš nije mogao udobno da se smjesti, ne bi li započeo današnju emisiju. Njih dvoje su se pripremili za najaktuelnije učesnike rijalitija i sve pikanterije.

Marko je bio izbezumljen prizorom.

Lom na imanju!

 Šta je ovo, druže moj, kakav je ovo haos, kao da vodimo iz Irana u nekom budžaku emisiju – rekao je Janjuš.

Kačavenda kaže da soba iz koje vode emisiju izgleda katastrofalno.

 Ovde je izgleda bilo nekih obračuna u radiju, pa ćemo morati malo danas da improvizujemoTo sam vam ja navukla. Imam strah od neke zadrugarke, izgleda da su to majstori uradili! Ne vjerujem da je neko drugi– rekla je Milena, a Janjuš je samo kratko dodao.

Ajde da krenemo od teme kako je nuklearna bomba pala – rekao je Janjuš vidno uznemiren.

Za to vrijeme, obezbeđenje je razdvajalo Miljanu Kulić i Nenada Macanovića Bebicu. Oni su nastavili “rat”, koji traje već danima, zbog čega pripadnici obezbjeđenja imaju pune ruke posla, pa ne prestaju da dežuraju pored njih, kako bi spriječili ozbiljniji okršaj.

“Ma, ona nije normalna, Bebica samo neka je kulira”, “Brzo će se ona diskvalifikovati”, “Samo želi da se diskvalifikuje, kako bi izašla i jurila Zolu”, “Gotova je ona do večeras”, “Psihopata ne spava već četiri dana”… – glasili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS