calendar

Nedelja 18. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAV UHVAĆEN NA DJELU SA VANJOM: Isplivali DOKAZI! Švajcarska ponudila bogatu nagradu za ideje o izvlačenju tona oružja iz alpskih jezera ŽIVOTNA PRIČA Nana Ziba iz Rogatice živjela četiri godine kod popa: Niko mi nije branio maramu i muslimansku odjeću (VIDEO) TEODORA PONOVO UHVAĆENA SA TAKIJEM! Bebici će pozliti! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin brutalno izvrijeđao hejtere: Fatima kupila kreme da mu bude najljepša! JANA POVRAĆA (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO NAKON ŠTO JE STANIJA OBJAVILA FOTKU NOVOG DEČKA! Ovo nije očekivala! (FOTO) Džanana Musu okupirali fanovi na crvenom tepihu: Sretan sam što sam u Sarajevu SAŠA MIRKOVIĆ OTKRIO KADA KREĆE SNIMANJE SERIJE “AVIONDŽIJE”! Vaš omiljeni sitkom vraća se na male ekrane! (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana i Fatima lude po kuhinji: Ko je bolja domaćica? ZAŠTO ELVEDIN MAHNITO VOZI? (VIDEO) Baščaršija proglašena filmskim blagom: Svečano otkrivena ploča Evropske filmske akademije IMAJU KAMERE I U SPAVAĆOJ SOBI!? Maja i Stanislav pokrenuli “rijaliti”! OBJAVILI ZAJEDNIČKI SNIMAK IZ KREVETA MANEKENKI PONUĐENO 60.000 EURA DA RASTURI BRAK NOVAKA ĐOKOVIĆA?! Skandal neviđenih razmjera – ona se hitno oglasila! IVAN MARINKOVIĆ NAPUSTIO BOLNICU! Zadobio tešku povredu (NE)DOKAZANI: DRŽALA SAM SVOJU UTROBU U RUKAMA! Lupala sam na sva vrata u zgradi i molila za pomoć, ali i NIKO NIJE OTVARAO! Uznemirujuća ispovijest preživjele Dragane Krunić koju je bivši partner RASPORIO NOŽEM Fenomenalna Lejla Njemčević osvojila istorijsku srebrnu medalju za BiH na Evropskom prvenstvu Sanja Grujić: “Ljubavnice uvijek bolje prođu u životu! Mi smo nacija koja voli da vara!”

Sanja Grujić: “Ljubavnice uvijek bolje prođu u životu! Mi smo nacija koja voli da vara!”

Objavio: RHT
18/08/2024 4:00 PM

Ljubavnice uvijek bolje prođu u životu!

Sanja Grujić izazvala je buru reakcija svojom kontroverznom izjavom: “Ljubavnice uvijek bolje prođu u životu!”

Ljubavnice uvijek bolje prođu u životu!/Foto: Hype

Prema njenim riječima, društvo često glorifikuje ljubavnice, a one, na kraju, uspijevaju dobiti ono što žele. Sanja smatra da je to dio šireg problema, jer, kako kaže: “Mi smo nacija koja voli da vara!”

Ona tvrdi da je prevara postala uobičajena praksa i da ljudi ne pridaju dovoljno važnosti vjernosti u vezi. Prema Sanjinom mišljenju, ljubavnice su često prikazane kao snažne i nezavisne žene koje znaju što žele, dok se prevareni partneri često doživljavaju kao slabiji.

Ova izjava je pokrenula rasprave na društvenim mrežama, gdje su mišljenja podijeljena. Dok jedni osuđuju Sanjine stavove, drugi ih podržavaju, tvrdeći da je samo iznijela gorku istinu o društvu u kojem živimo.

Detaljnije u nastavku:

Čitajte i PROCURILA GOLA FOTKA STANISLAVA! Maja će napraviti haos (FOTO)

Otkako su ozvaničili vezu Maja Marinković i Stanislav Krofak se bukvalno ne razdvajaju.

Procurila gola fotka Stanislava

Zajedno su otputovali u Crnogorsko primorje, odakle svakodnevno nižu objave, kako podjednako sa plaža, tako i iz hotelske sobe. Međutim, sada je osvanula slika koja pokazuje da se par ponekad bar na trenutak razdvoji. Kao i šta u takvim momentima Pantera radi.

Naime, Maja je uhvatila Stanislava usred akcije kako se slika i divi svom tijelu i izvajanim mišićima, dok je sam iza zatvorenih vrata i niko ga ne gleda.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS