calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Prijavljeno policiji da su kod Kaknja pronađene četiri mrtve osobe AHŠEN ATALJANC O BALETU I NEUSPJELOJ OPERACIJI KUKA! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežane Dakić (VIDEO) Stiže mlad Mjesec u Djevici: Za tri hotoskopska znaka donosi eksploziju dobrog Trojica migranata uhapšena u Bihaću zbog otmice: Uz prijetnju oružjem za otkupninu tražili 15.000 eura MIONIN STOMAK U PRVOM PLANU! PRIZNALA SVE O TRUDNOĆI! GOGU SEKULIĆ UDARIO AUTOMOBIL! Pjevačica hitno prevežena u Urgentni centar ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ljubav je moto za uspjeh! “Gori vatra i u našim srcima” (VIDEO) “Ne mogu Lunu NAZVATI NAJBOLJIM PRIJATELJEM, ALI…” Savo Perović otkrio u kakvim je odnosima sa Markom Miljkovićem! (VIDEO) Počela nova školska godina: U klupama sve manje đaka! ZABRINJAVAJUĆI PODACI ANITINE TANGE U PRVOM PLANU: Zalazak sunca, romantika, a njena poza na njemu je (PRE)BEZOBRAZNA! ŠTA ĆE NA OVO KAZATI ANĐELO? (FOTO) LIGA NACIJA Selektor Barbarez danas proziva u Ajndhovenu: Pred nama su velike utakmice! “SIGURAN SAM DA STVARAMO DOBRU PRIČU” IN MEMORIAM Bh. muzičar preminuo u 41. godini MAJA PROGOVORILA O POMIRENJU S CAREM: Više ne želi da šuti! Dnevni horoskop za ponedjeljak, 2. septembar 2024: Blizanci u sukobu, Lavovi donose odluke u hodu, Strijelcima stižu sjajne vijesti, a Vama? Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda

LJUBAV JE OVU NOĆ POBEDILA! Marko se ponovo rasplakao na pomen ljubavi prema svojoj devojci, zadrugari zajedno sa njim joj poslali snažnu poruku! ( VIDEO )

Objavio: RHT
24/02/2023 11:15 AM

Emocije pobeđuju sve!

Voditelj Darko Tanasijević najavio je zadrugarima novi video klip na kom su imali priliku da vide kako Marko Milovanović kuka za svojom devojkom i objašnjava cimerima kako su se upoznali i smuvali.

Foto: Printscreen Youtube

Ja imam samo jednu devojku sa kojom ću ostati, što se mene tiče, tokom celog života. Najviše me je uzdrmalo je što sam ponovo proživljavao kad sam je prvi put video, to mi se opet sve vratilo. Ja bukvalno proživljavam sve te momente non stop. Mi živimo godinu i po dana, mogu da kažem kao da smo pet godina zajedno…Nisam dobro, iskreno. Stojim koliko mogu – rekao je Marko.

Ona želi da vidi da si srećan i nasmejan – rekao je Darko.

Ne znam koliko prati celu ovu priču, ali je toliko volim i imam poverenja, da nisam posumnjao ni u šta. Pun sam emocije i svega i toliko mi znači. Da treba srce, srce bih joj dao – rekao je Milovanović.

Nakon njegovog izlaganja, voditelj je predložio da zadrugari pošalju ljubavnu poruku, te su svi pokazali srce rukama u kameru.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba / pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS