calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama? Britanija u suzama zbog Kejt Midlton! Svijet zanijemio zbog nove fotografije voljene princeze! Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to”

LJUBA PERUĆICA IZVEO SUPRUGU I SINA IZ PORODILIŠTA Voditeljica blista od sreće, pjevač ne može da sakrije emocije

Objavio: RHT
12/11/2023 3:30 PM

Pjevačeva žena otkrila je i kako je izgledao njen prvi susret sa sinom

Folk pjevač Ljuba Perućica izveo je suprugu i sina iz porodilišta, a par nije krio osmijeh i sreću.

Naime, Ljuba i njegova supruga Katarina Kolozeus dobili su sina, kojem su dali ime Aleksej.

Perućica je nasmijan stigao ispred bolnice, te je otkrio da je prisustvovao porođaju. Novopečeni roditelji izašli su iz porodilišta nasmijani sa bebom.

– Super sam, Bogu hvala, sve je prošlo kako treba. Ja sam odmah ustala što je meni najbitnije. Obje mame će nam pomagati oko bebe, ali moja mama će biti ovih dana kod nas, tako da je Ljuba nadrljao, mora da je trpi – nasmijano je rekla Katrina.

Pjevačeva žena otkrila je i kako je izgledao njen prvi susret sa sinom.

 Morali su da me uspavaju, što nije bio plan. Bila sam zbunjena , sve mi je bilo onako mutno i samo sam krenula da plačem. Kad je otvorio okice odmah sam se zaljubila, to je to, Ljuba više nije bitan – priča ona i dodaje kako nije bila razmažena trudnica:

Evo, pitajte ga. On nije osjetio moju trudnoću, sve sam radila kao i one koje nisu trudne.

Katarina je istakla koliko je joj je značilo što je Ljuba bio tu uz nju sve vrijeme.

Iako je morao carski rez, on je bio tu, držao me je za ruku, bio je pored mene, čak je i snimao, zezao me je, ali dobro preživjeli smo, mora da boli, beba da izađe mora, prići će sve. Dojim bebu, moram da spavam – kazala je Katarina.

Ljuba i Kaća dali su nasledniku ime Aleksej, a ona je ispričala kako su se odabrali baš za to ime.

– Izvlačili smo papiriće, to je bio njegov prijedlog, onda se uhvaito za neko drugo ime, nismo mogli da se dogovorimo, a inače se oko svega dogovoramo – rekao je par.

Perućica ističe da nije imao strah da uzme bebu odmah u ruke.

Ja nisam imao strah, ja sam ga odmah uzeo kad su ga iznijeli iz sale. Pitao sam da li mogu odmah da ga uzmem – istakao je on za prisutne medije.

BONUS VIDEO:

Hypetv/ Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS