calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

“Ljepotica” u zagrljaju Aleksandre Prijović nije žena: Zove se Božidar Pavlić

Objavio: RHT
05/12/2023 9:40 PM

Aleksandra Prijović sinoć je održala četvrti koncert u zagrebačkoj Areni, a nakon sjajne noći u bekstejdžu su je dočekali pojedinci koji su željeli da se fotografišu s njom. 

Foto: Instagram

Jedna fotografija postala je hit na mrežama, a radi se o, naizgled, izuzetno atraktivnoj brineti koja pozira s Aleksandrom.

Frizer i pjevač

Međutim, to nije djevojka, već muškarac koji se zove Božidar Pavlić, poznat i kao Božo Kralj. Riječ je o hrvatskom frizeru i odnedavno pjevaču koji sarađuje sa poznatim Hrvaticama kao što su dizajnerka Matija Vuica, pjevačica Hana Mašić, manekenka i model Tina Mustapić.

On je jednom prilikom izjavio da mu se u najvećem broju javljaju oženjeni muškarci.

– Ne znam što ih toliko pali kod mene, ali najviše mi se javljaju upravo oženjeni muškarci, sanjare o noći provedenoj sa mnom, mogu zaključiti da je to zbog mog atraktivnog izgleda, ali iskreno mi je žao njihovih žena – rekao je Božidar, pisao je “Jutarnji list”.

Prije više od godinu dana priznao je da je u vezi čitavu deceniju, te da su mu partner i porodica iskrena podrška i oslonac.

Ženski izgled

– Pojedini mediji me ne žele puštati pod izlikom da se ne uklapam u njihov program. Mislim da je tu problem taj što moje pjesme imaju onako malo srbijanski štih, a također to ima veze i sa mnom i s mojim izgledom, jednako kao i sa seksualnom orijentacijom, ali promijenit će se to sve jer ja odustati neću – istakao je jednom prilikom, pisao je hrvatski Story.

Božidar se osjeća kao muškarac, a njeguje ženstveni izgled.

– To je zato što volim androgeni izgled, volim njegovanu kožu i kosu, obožavam šminku, mislim da je to sve dio života i da uopšte ne bi trebalo da postaje neke predrasude prema tome jer odjeća i svi kozmetički preparati apsolutno mogu biti uniseks. Ja sam muškarac iz budućnosti – kazao je na tu temu.

Na pitanje da li mu se desi da ga neko nekada zamijeni za ženu i kako reaguje, kazao je:

– Naravno, često me na primjer u klubovima zamijene za ženu. Ja im onda kažem da sam dečko i sve bude ok, čak mi kažu: “care” ili me počaste pićem. Zapravo nisam nikad doživio neko neugodno iskustvo u toj situaciji. Ja sam se već navikao, nije mi bedak. Jedino što me svi pitaju kako da mi se obraćaju, u ženskom ili muškom rodu, ja uvijek kažem u muškom zato što sam ja muškarac i to je to. Nikada nisam razmišljao o tome da promijenim spol i u svojoj koži se osjećam izvrsno.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS