calendar

Petak 9. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANELI MODRA, SVA U PODLIVIMA! Otkriveno u kakvom je stanju i šta joj se dogodilo! ŠOK! (FOTO) Nakon otkazanih nastupa u Beču Tejlor Svift dolazi u London, održat će pet koncerata Trend rasta temperatura se nastavlja u BiH, očekuje nas paklen vikend Uroš Stanić POKAZAO MAJKU! PROPATILA JE zbog NJEGOVOG UČEŠĆA U RIJALITIJU, ZAMJERALA MU mnogo toga, pa došlo do PREOKRETA (FOTO) Dnevni horoskop za 9. avgust 2024: Bik ne smije da propusti dobru šansu, Rak na oprezu zbog prevare USVOJILA 47 SINOVA A JEDNU DJEVOJČICU: Ovako izgleda jedina kćerka Esme Redžepove Koje zemlje imaju najviše medalja na Olimpijskim igrama: Hrvatska najbolja u regionu Amerikanci nakon drame “okrenuli” Srbiju i plasirali se u finale olimpijskog turnira OTKRIVENO SA KIM JE ČOLA IZGUBIO NEVINOST Šokiraćete se kada saznate istinu, zavela ga djevojka iz Mostara DIJAMANTI SU ZAŠTITNI ZNAK JELENE ĐOKOVIĆ: Ima čitavu kolekciju, a evo kolika im je vrijednost ANELI HITNO MORALA KOD LJEKARA! Pojavio joj se veliki problem nakon izlaska iz rijalitija, sve obavila tajno! ŠOK! Srbijanski sportista se utopio tokom takmičenja u Americi LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SKINULA U 62. GODINI! U minijaturnom bikiniju pokazala čime raspolaže, atributi sjevaju na sve strane! ZEMLJOTRES POGODIO PELJEŠAC: Oglasila se Seizmološka služba, prve informacije Policijski službenici iz Bosne i Hercegovine spasili ženu od utapanja u Makarskoj ZADOBILA ŠOKANTNE POVREDE! Pjevačicu kćerka ubola u oko, ovo svi detalji

Teška nesreća na putu Livno-Bosansko Grahovo: Poginule dvije osobe

Objavio: RHT
13/07/2024 11:00 AM

Livno-Bosansko Grahovo

Uviđaj su na mjestu događaja obavili pripadnici MUP-a Livanjskog kantona.

Livno-Bosansko Grahovo/Foto: Društvne mreže

Dvije osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć u 18.55 sati dogodila se na magistralnom putu M 6.1. Livno – Bosansko Grahovo u mjestu Peulje, potvrdio je za portal „Avaza“ Ivica Vrdoljak, portparol MUP-a Livanjskog kantona.

Kako nam je rečeno, smrtno su stradali R.J. (73) iz Banje Luke, koji je upravljao automobilom Golf 2 te suvozč iz njegovog vozila, M.J. (53) iz Bosanskog Grahova.

Oni su se pod još nerazjašnjenim okolnostima sudarili s vozilom VW Transporter za čijim se volanom nalazio S.D. (33) iz Livna. Lakše tjelesne povrede je zadobio A.S. (29) saputnik iz tog vozila, koje su mu sanirane u Kantonalnoj bolnici u Livnu.

Uviđaj u toku

Uviđaj su na mjestu događaja u prisustvu dežurnog kantonalnog tužioca obavili pripadnici MUP-a Livanjskog kantona. Tijela smrtno stradalih osoba prevezena u mrtvačnicu Kantonalne bolnice u Livnu.

Prema naredbi dežurnog kantonalnog tužioca tokom dana će tijela stradalih osoba biti prevezena u KBC Banja Luka. U Banjaluci će se obaviti obdukcija.

Na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta, a poduzete su sve neophodne istražne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja okolnosti koje su dovele do ove tragične nesreće.

Čitajte i OVO JE DIJETA SLOBODE MIĆALOVIĆ! Uz pomoć nje je liniju dovela do savršenstva, a evo šta jede tokom dana

Za Slobodu Mićalović po medijima pišu da je visoka 170cm, a da ima 58kg. Glumica to nikad nije “ni potvrdila ni poricala”, ali jeste priznala da je sklona gojenju i da mora da pripazi na ishranu.

Ako je tačno da i Jelena Đoković ima tu istu visinu i težinu, onda fotografije sa koncerta u Beogradu kome su obje dame nedavno prisustvovale pokazuju dvije stvari – Boba je ipak mnogo “okruglija” od Novakove žene, a definitivno njena bijela mini haljina više ističe kilažu nego Jelenina crna midi toaleta.

Glumica je na svom Instagram profilu objavila da primjenjuje nutricionističke savjete i, zbog profesionalnih obaveza, pribjegava i fitnes obrocima koje poručuje od provjerenog stručnjaka za ishranu. Premda su praktični kad vam stignu na posao i ne brinete o nabavci namirnica, ovakve zdrave obroke lako možete da napravite i sami.

Detaljnije čitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/avaz.ba/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS