calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Koliko stranaca je uzelo bh. državljanstvo? Odreklo ga se skoro devet puta više građana! “SVE ŠTO JE ASMIN IZNIO O ANELI, ZNAM I JA!” Iva Grgurić šokirala u emisiji “ShowBLIZ”: Imam informacije IZ PRVE RUKE (VIDEO) PONOVO VRELA AKCIJA U RIJALITIJU Miona i Ša nisu ni slutili da su pod lupom kamere! (FOTO) “BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVIJETU!” Filip Car o svojoj PROŠLOSTI “Ja koji sam LUD ću biti bolji roditelj od mnogih” (VIDEO) TRAGEDIJA Bacio djecu kroz prozor, a onda počinio samoubistvo Ša se bori sa ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM? Uživo u programu saopštio DIJAGNOZU, javnost zabrinuta RAZVOD UŽIVO Ivan Marinković BIJESAN: NEKOME ĆU SE US*ATI U ŽIVOT!” Je li mu Jelena “NABILA ROGOVE” DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JULI: Kod Ovnova danas napeto, Bikovi ostaju bez podrške TRUDNA MARGO ROBI! Pokušala da sakrije sretne vijesti, evo šta ih je odalo VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu!

Lionel Mesi ipak nastavlja karijeru u SAD

Objavio: RHT
07/06/2023 4:02 PM

Lionel Mesi (Messi) je odbio nestvarnu ponudu iz Saudijske Arabije, gdje su mu nudili više od milijardu eura za ugovor i karijeru će nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama, prenosi argentinski novinar Hernan Kastiljo (Castillo).

Mesi bi u narednim danima trebao saopćiti da postaje novi član Inter Majamija, kluba koji je izabrala njegova supruga Antonela. Jedan od vlasnika te ekipe je Dejvid Bekam (David Beckham), a Leo će u ovom klubu zaraditi nevjerovatnu cifru, iako ni blizu one iz Saudijske Arabije.

On će dobiti 50 miliona dolara godišnje, ali tu su i brojni bonusi koji će ga učiniti jednim od najplaćenijih na svijetu. Imat će i procente zarade od glavnih sponzora MLS-a Adidasa i Applea. To će mu dodatno povećati platu, a ponuđena mu je opcija i da kupi jedan MLS tim nakon okončanja karijere. 

S druge strane, španski mediji tvrde kako bi on odluku mogao saopćiti u narednih 48 sati. 

Saudijska Arabija je ispala, a Barselona ima još male šanse i nadaju se da bi mogli preokrenuti stvari u svoju korist, iako je malo vjerovatno da ćemo Argentinca gledati u dresu katalonske ekipe. 

Inter i grad Majami bili su opcija koja se najviše dopala njegovoj supruzi Antoneli. Ona smatra da je to idealna lokacija za školovanje i početak novog života. Njegov otac Horhe (Jorge) je želio u Saudijsku Arabiju, dok je Leu želja oduvijek bila da se vrati u Barcelonu. Na kraju je, prema svemu sudeći, pobijedila supruga i Leo bi u narednim danima trebao biti predstavljen kao novi igrač tima iz Majamija. 

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS