calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama? Britanija u suzama zbog Kejt Midlton! Svijet zanijemio zbog nove fotografije voljene princeze! Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule!

LIGA PRVAKA Kros: Odigrali smo mnogo ovakvih utakmica, vjerujem u naše iskustvo

Objavio: RHT
08/05/2023 7:22 PM

Toni Kros bio je danas pred novinarima, uz trenera Reala Karla Ančelotija, pred prvi meč polufinala Lige prvaka u kojem Kraljevski klub u Madridu dočekuje Mančester siti (utorak – 21 sat). Kros je govorio o (pre)natrpanom kalendaru fudbalskih takmičenja, duelu sa Sitijem, ali je i odgovorio Vejnu Runiju koji je u svojoj kolumni ocijenio da će “Siti ne samo pobijediti, već uništiti” Real.

O gustom rasporedu mečeva govorio je Ančelot. Naveo je da ni za jedan od pet duela sa Barselonom nije imao sve igrače na rapsolaganju upravo iz tog razloga. Kros je u prvi mah odbio da priča o umoru jer, kako je rekao, ne želi da traži bilo kakve izgovore, ali je na kraju ipak prokomentarisao broj mečeva koji se igraju svake godine.

Nikada ne tražim izgovore

„Dobro smo. Nikada ne tražim izgovore. Neće nam nedostajati snage sutra. Ne možete da budete umorni kada igrate polufinale Lige prvaka. Ali, naravno da može da se radi na poboljšanju kalendara koji nije idealan i koji donosi to da se važni mečevi igraju praktično jedan za drugim“, rekao je Kros.

„Ali, ovo nije problem koji se pojavio jučer ili prekjučer. To je generalno tako. Već dugo se priča o tome. Ovo je bila čudna sezona zbog termina Svjetskog prvenstva. Jedno takmičenje ovdje, drugo tamo… Godinama govorim da je previše. Niko ne želi da odustane od nekog takmičenja ili da ga ukine jer se sve svodi na novac. Ali, niko ništa ne pita igrače. Niko nas ne pita da li smo zadovoljni, srećni. Nadam se da će se to jednom promijeniti“, zaključio je Kros.

Toni Kros / Foto: Twitter

Što se samog meča tiče, Kros zna šta saigrači i on treba da rade:

„Ključ će biti dobra igra, postizanje golova i dobra odbrana. To je ključ protiv timova kakav je Siti koji postižu po tri, četiri gola po utakmici. Igramo kod kuće i trudit ćemo se da napadamo i dajemo golove. Odigrali smo mnogo ovakvih utakmica, vjerujem u naše iskustvo. Pepovi timovi uvijek igraju njegov stil. Svi dobro znamo koja je to ideja, tako su igrali svi timovi koje je vodio. Oni uvijek traže šta je to što mogu da poboljšaju i rade to pojačanjima poput Halanda koji je drugačiji od svih. Postigao je 51 gol ove sezone, ne ide mu loše. Očekujemo težak meč protiv Sitija koji je u sjajnoj formi“.

To na nas ne utiče

Kros je odgovorio i Vejnu Runiju koji je u svojoj kolumni za Tajms ocenio da će Siti „uništiti“ Real.

„Isto su svi pričali i prošle godine. Malo ko je očekivao da ćemo proći polufinale, a mi smo na kraju osvojili Ligu šampiona. Runi je neko ko mi se mnogo dopada, ali bilo je onih koji su istu stvar pričali prošle godine. To na nas ne utiče, čak nas i ne motiviše jer je naprosto nemoguće biti više motivisan od nas“, zaključio je Kros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS