calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO”

LEPI MIĆA OTKRIO NAJVEĆU TAJNU FILIPA CARA! Nije ga štedeo, u Hrvatsku ne ide zbog ovog problema!

Objavio: RHT
31/07/2022 3:00 PM

Ni posle “Zadruge” rat između Filipa Cara i Lepog Miće ne jenjava. Kontroverzni pevač kaže da njegov cimer u rodnoj Crikvenici nije bio skoro dve godine jer je sitni krimos, a ne opasna faca.

Foto: HYPE TV

Lepi Mića raskrinkao zadrugare

– Neka se on nosi u pi*du m*terinu, kao da je bio na robiji dve godine, pa sad kači neke emotivne poruke, kao uželeo se svega. Neka mi se nap*ši ku*ca, baš! Kvarnog li čoveka! Nije mogao da ode u Hrvatsku zbog problema kojih ima, a nama prosuo neku priču, kao juri ga Interpol, na crvenoj listi je. Rođače, da je tako, došli bi specijalci u rijaliti, hapsili bi te pred kamerama. Da si stvarno neko mudo i da si napravio ko zna kakav haos njih ne bi zanimalo da li si u rijalitiju, crkvi ili bilo gde. A on je zapravo imao neka suđenja, pa nije išao u Hrvatsku jer je hteo da zastari taj neki slučaj. To su stare fore niskobudžetnih kriminalaca. Kakav si ti kriminalac i opasan lik, kad sa 30 godina živiš i dalje kod mame i tate? Žestok momak, strah i trepet, a boji se mačke i pauka? Smejurija teška. Ja sam u tim godinama obišao ceo svet, zaradio kuću, stan, zasnovao porodicu – kaže Mića i osvrće se na Viki Mitrović:

Pročitajte:  Oglasili se Luna i Marko povodom razvoda!

 

– Ona mi je slaba tačka. Izgubila je karakter, ponos, stav, ma sve! Nije prostitutka zato što to voli, nego da tera inat sebi. Sve je to povezano sa silovanjem i terorom koje je doživela. Ne oseća ni sa kim vezu, to sve radi iz inata i mržnje. Ne mogu nju da gledam kao ostale. Njoj je taj monstrum promenio žvot. Druga je stvar kad neko odraste u normalnoj porodici pa postane ološ i bandit. Njoj ne mogu da sudim. Ona je radila mnoge stvari koje su za osudu, to stoji, ali nju ne mogu da gledam kao ostale.

Lepi Mića prizaje da je za njega veliko razočarenje i Mensur, koji je devojku ostavio zbog podrške fanova.

– On sluša svoju podršku iz spoljneg sveta, sve što oni kažu i kako oni misle, on se tako ponaša i sve ih pomno sluša. Pa, kad je čuo da se ne slažu sa njegovim izborom, on je istog momenta Milicu ostavio. J*bem ti takvog čoveka koga podrška i fanovi izdržavaju, šalju mu pare, poklone, a on ih sluša. To pokazuje kakav je čovek.

Izvor: svet-scandal.rs

BONUS  VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS