calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti!

Lepa Brena fura podočnjake dok lovi novi stan!

Objavio: RHT
31/05/2021 6:43 AM

Lepa Brena oduvek je važila za najpametniju poslovnu ženu iz šou-biznisa, a svoje bogatstvo pevačica je stekla zahvaljujući pametnom ulaganju.

Lepa Brena-Foto: Printscreen Alo

A da je ulaganje u nekretnine dobra investicija dobro zna pevačica koju je paparaco Alo! fotografisao dok je s agentom razgledala stanove u jednom luksuznom novobeogradskom naselju.

Pevačica je tom prilikom bila u opuštenom izdanju, nosila je svetloplavi džins, patike, crnu kožnu jaknu, a stajling je upotpunila i skupocenom torbom vrednom oko 2.000 evra.

Lepa Brena-Foto: Printscreen Alo

Brena je lice prekrila tamnim naočarima za sunce da bi sakrila ogromne podočnjake i umor na licu, ali ipak nije mogla da pobegne oštrom oku paparaca.

– Brena je već duže u potrazi za novim luksuznim stanom, ali joj teško polazi za rukom da nađe ono što želi. Osim što insistira na određenoj kvadraturi, Brena želi stan koji ima ogromnu terasu i lep pogled – priča naš izvor, i dodaje da Brena vrlo mudro rukovodi svojim novcem.

– Pandemija je, nema nastupa, pare se samo troše. Ona je pametna žena i zna da su nekretnine najsigurnija investicija. Tokom karijere zaradila je dosta novca, koji je mudro uložila i sada joj ostaje samo da uživa u plodovima svog rada – zaključio je izvor.

Izvor: Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS