calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TERZU STIGLO GORKO KAJANJE Zažalio zbog varanja trudne vjerenice EVO KAKO IZGLEDA VELJKO PILJKIĆ BEZ BRADE I DUGE KOSE! Seka Aleksić podijelila fotku svog muža, pa pokrenula lavinu komentara! Totalno je neprepoznatljiv! (FOTO) Kako razlikovati kopiju od originalnog parfema? Oglasila se Nina Badrić: BiH je uvijek bila zemlja gdje sam široke duše i velikog srca dočekana ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima cvrkutala Elmedinu na uho: Volim te živote moj, što si ljut zbog Jane… “Istjerali smo je na balkon” Megan Markl izgledala zapanjujuće dobro na crvenom tepihu: Da li je ovo bilo prikladno? VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU Objavljen snimak kao dokaz afere Mione i Gastoza! Ša će biti totalno uništen Kako je Šemso pokorio region: Ulaznice za njegovu predstavu idu kao halva, obara rekorde gledanosti, a nekada ga nisu zvali Federalna uprava civilne zaštite: U više od 10 sela pomoć još nije došla MILJANI UNIJELI INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVIJETA: Nije očekivala to o TRUDNOĆI! Skandalozne riječi Janjuša o Aneli: HTJELI SMO SAMO DA JE … Seka Aleksić donirala novac za ljude u poplavljenim područjima Kakve su posljedice po hidroelektrane na Neretvi ostavili poplave i klizišta? Stravičan zločin u Tuzli: Majka čekićem ubila kćerku, ostavila dva oproštajna pisma! Terzina ljubavnica tjera Milicu da ABORTIRA! Jeziva poruka iz rijalitija! Svi se pitaju kako Gven Stefani izgleda ovako dobro u 55. godini? Snimak sve govori

Darko Lazić otkrio DETALJE O BEBI! Tek kreće SLAVLJE, a oglasila se i KUMA! (FOTO)

Objavio: RHT
07/10/2024 9:30 AM

Lazić otkrio DETALJE O BEBI!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pjevač je van sebe od sreće.

Darko Lazić dobio je treće dijete pošto mu se porodila supruga Katarina. Provod je tek počeo pa se večeras sa društvom nalazi u kafani. Pocijepali su mu i majicu, kako je “običaj”.

Prije nego što je počeo da lumpuje, pjevač se oglasio na Instagramu otkrivši koliko je teška mala Srna.

Printscreen Instagram darkolazicofficial

Lazić otkrio DETALJE O BEBI!

“Srna Lazić, 2750 g, 48 cm”, piše u opisu storija, a isto se oglasila i njegova kuma Andreana Čekić.

“Dobro došla bebo, čestitam”, napisala je pjevačica uz rozu pozadinu i tagove ponosnih roditelja.

Printscreen Instagram andreanacekic

Podsjetimo, Katarina i beba su dobro, a Lazićeva je kratko prokomentarisala to što je postala majka.

“Super se osjećam, sve je prošlo kako treba. Osjećaj je nestvaran, a Srna baš onakva kakvu sam je zamišljala. Darko je rekao da nas voli i tražio je da je vidi, obzirom da je bila u mom naručju kad sam ga pozvala“, opisala je Katarina za domaće medije.

Podsjetimo, Lazić je prvo dobio kćerku Lorenu s Anom Sević. Poslije razvoda našao je sreću kraj Marine Gagić, koja mu je podarila sina Alekseja.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS