calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak

Lana Jurčević o teškom periodu tokom trudnoće: ‘Stvari više nisu iste, moj život nije isti”

Objavio: RHT
11/09/2023 4:40 PM

Pjevačica Lana Jurčević na Instagramu se oglasila o objavi u kojoj je, krajem avgusta, otvorila dušu o teškom periodu. Lana je tada napisala kako je “primila više od 70 doza antibiotika u 40 dana u bolnici” tokom trudnoće. 

Sada se oglasila i o komentarima koje je dobila u posljednjih nekoliko dana. 

– Kad mi neko kaže: Zašto si objavila ove sve stvari, kad ne znaš ISHOD? Ja ga negdje u sebi osjećam, intuicija mi to govori, a na kraju, bit će kako bude… – napisala je i dodala kako joj je u zadnjih nekoliko dana “stiglo hiljade poruka od žena” te se zahvalila svima koji su s njome podijelili svoju intimu i pružili joj podršku. Objavila je i poruke podrške koje je dobivala, kao i ispovijesti žena koje su, kao i ona, prolazile kroz teške trenutke tijekom trudnoće. 

– ‘Sjedila’ sam danima po nekoliko sati u inboxu, svima koji su napisali svoje iskustvo ili priču, odgovarala sam im. To je najmanje što mogu sada napraviti. S obzirom na hrpu novog vremena koje sam dobila, možda ih više stavim na blog… i počnem pisati neke stvari koje možda nisu za sve ovdje, pa ni za Instagram… Činjenica je da stvari više nisu iste, niti će biti.. Ja nisam ista, moj život nije isti. Neke nove ceste i se stvaraju. A neke zatvaraju – poručila je pjevačica. 

– Prvih sedmica sam samo šutjela dok sam pokušavala shvatiti šta se događa, a kako je vrijeme odmicalo, par puta kad sam ostala sama u sobi, morala sam pjevati da se ‘očistim’… postoje te neke pjesme koje baš jako volim i koje me rehabilitiju. Nisam imala pojma da me neko čuje, ali kad sam dobila ovu prvu poruku, shvatim ispočetka koliko mi muzika znači. Nadam se da i vi mame imate nešto što volite i što vas smiruje ili ispunjava, kad zagusti  – zaključila je pjevačica. 

(24sata.hr)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS