calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života

Lampard: Imam osjećaj da je sve protiv nas

Objavio: RHT
27/04/2023 10:21 AM

Privremeni menadžer Čelzija Frank Lampard iz utakmice u utakmicu “guta knedle”. Posljednje razočaranje stiglo je sinoć, kad je njegov tim izgubio kod kuće (0:2) od Brentforda i tako produbio krizu u kojoj se nalazi već mjesec i po dana. Klub iz Londona nije pobijedio u svim takmičenjima od 11. marta, trenutno je 11. na tabeli Premijer lige, a također ispao je iz svih ostalih takmičenja.

Međutim, v.d. menadžer i nekadašnji as Čelzija je i dalje optimista, te je pozvao svoje igrače da malo više vjeruju u sebe u preostalim utakmicama do kraja sezone.

Frank Lampard / Foto: Twitter

– Ovo je neprijatan poraz – istakao je Lampard i dodao:

– Saosjećam sa igračima, trenutno im nedostaje samopouzdanja. Kontrolisali smo igru u smislu posjeda lopte. U drugom poluvremenu smo dominirali, ali su nam dali gol iz kontranapada. U ovom trenutku, ne želim da ispadnem kao neko ko kuka, ali imam osjećaj da je sve protiv nas. To se jasno vidjelo na ovom meču. Moramo da vjerujemo u naredne, koji nisu nimalo laki. Možda je vrijeme da češće viđamo neke od igrača koji su bili jučer na terenu – zaključio je Lampard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS