calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO)

KRVNA OSVETA U VELIKOJ KLADUŠI Izet Grahović dvije godine čekao Asmira Halilagića, ubicu svog brata Hasana, i sinoć ga ubio

Objavio: RHT
05/06/2023 11:16 AM

U Velikoj Kladuši sinoć je ubijen Asmir Halilagić, koji je izašao iz zatvora na dopust zbog primjerenog vladanja u KPZ Zenica, gdje je služio kaznu zbog ubistva Hasana Grahovića kojeg je on ubio 7. januara 2021. godine. 

– Muškarac u dobi od 35 godina pucao je u 28-godišnjaka i tom prilikom mu nanio smrtnosne povrede. On je uhapšen i bit će predat Tužilaštvu USK. Oba muškarca su iz Velike Kladuše – rečeno je za portal “Avaza” MUP-a USK prije dvije godine. 

Izet (lijevo) i Hasan Grahović: Dvije godine čekao Halilagića / Foto: Facebook

Od tada, Izet zvani Izo Grahović brat brutalno ubijenog Hasana, spremao se na krvnu osvetu. Spremao se da osveti brata Hasana za kojeg je narod u Velikoj Kladuši imao samo riječi hvale.  I dočekao je 4. juni 2023. godine.  Oko 22 sata u ulici Mahmuta Zulića u bilizini školskog centra u Velikoj Kladuši, naišao je Asmir. Izet je odmah otvorio pucnjavu.  Bez puno razmišljanja, od ranije pripreman na ovaj krvavi pohod, Izet je ispalio više hitaca na Asmira.

Nakon što je završio svoj naum, otišao je do policijske stanice u Velikoj Kladuši i predao se. Donio je i pištolj iz kojeg je pucao. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS