calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega “PONOSIM SE TIME ŠTO NE ZNAM TABLICU MNOŽENJA” Rijaliti učesnica šokirala izjavom, voditeljica nije mogla da ne reaguje! “ONI SKUPLJAJU MOJE OTPATKE, TO IM JE ZANAT” Maja Marinković o Stanislavu nakon raskida, pa potkačila bivše cimerke! ŠOK PAPARAZZO! Janjuš uhvaćen u centru Beograda, našao se sa MISTERIOZNOM PLAVUŠOM?! (VIDEO) GIBA OBJAVIO GOLU FOTKU PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO ŽENA! Snimao se dok je u kadi, a onda i u vešu, šok! (FOTO) UČESNICA RIJALITIJA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Svi u šoku kada su je vidjeli, Maja Marinković se držala za glavu, SKANDAL! (FOTO) Tragedija u Tuzli: Žena smrtno stradala prilikom paljenja niskog rastinja

Krunić nakon plasmana u polufinale Lige prvaka: Naplaćen je posao koji smo uradili u posljednje vrijeme

Objavio: RHT
19/04/2023 2:23 PM

Milan našeg Radeta Krunića sinoć je remizirao (1:1) sa Napolijem u Napulju, u revanšu četvrtfinala Lige prvaka, i sa ukupnih 2:1 prošao u polufinale.

– Ovo je veliki uspjeh za sve nas – rekao je Krunić i dodao:

– Svi smo zajedno prošli, naplaćen je posao koji smo uradili u posljednje vrijeme. Ne želimo se zaustaviti. Gledamo naprijed i čekamo protivnika u polufinalu – istakao je reprezentativac BiH, koji je sinoć bio jedan od tri najbolje ocijenjena igrača Milana (7.1).

– Jedva smo čekali da igramo ovu utakmicu, bilo je teško čekati. Igramo za utakmice na ovom nivou, treniramo za njih svaki dan. Naravno, sada smo još sretniji jer smo prošli dalje – zaključio je Krunić.

Trener Milana Stefano Pioli izuzetno cijeni bh. reprezentativnog veznjaka.

– Rade čita igru kao malo koji drugi igrač, kako u napadu, tako i u defenzivi. On je veoma važan za nas. Sretan sam što to sada primjećuju i drugi. Trebalo mu je vremena, igranje za Milan je velika stvar, veliki korak. Potrebno je izdržati određene pritiske, naročito s karakterne tačke gledišta. Mi smo uspjeli u tome – rekao je Pioli.

Milan će u polufinalu Lige prvaka igrati protiv pobjednika duela Inter – Benfika (prvi meč 2:0 za Inter), koji je na programu večeras (21 sat).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS