calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica

Kristijano Ronaldo EMOTIVNIJI nego ikad, a onda je progovorio i o budućnosti u dresu reprezentacije

Objavio: RHT
02/07/2024 10:45 AM

Kristijano Ronaldo EMOTIVNIJI nego ikad

Nekoliko minuta nakon prve reakcije, Ronaldo se ponovno pojavio pred mikrofonom i to sa suzama u očima

Kristijano Ronaldo. AP Photo / Michael Probst

Fudbaleri Portugala su nakon penala pobijedili reprezentaciju Slovenije, a prilikom da ranije riješi meč imao je Kristijano Ronaldo. 

Naime, on je u produžetku promašio penal, a tada je bio posebno emotivan, pa je pustio i suzu. Ipak, kada je meč otišao u penal seriju bio je siguran.

– Inicijalna tuga i radost na kraju. To je ono što fudbal daje. Neobjašnjivi trenutci. Imao sam priliku dati prednost Portugalu, ali nisam to učinio. Ne znam jesam li šutnuo dobro ili loše. Tokom godine nisam promašio, a kada je najviše trebalo, Oblak je odbranio. Osjećaj radosti i tuge, ali najvažniji je prolaz – rekao je za SportTV.

Nekoliko minuta nakon prve reakcije, Ronaldo se ponovno pojavio pred mikrofonom i to sa suzama u očima.

Kristijano Ronaldo EMOTIVNIJI nego ikad

– Čak i najjači ljudi imaju svoje dane, bio sam potišten i bio sam tužan jer me ekipa trebala… Ne mogu, pričat ćemo kasnije, pričat ćemo kasnije – izjavio je.

Ipak je uspio najaviti i Francusku:

– Čeka nas teška utakmica. Idemo u rat. Uvijek ću davati sve od sebe u ovome dresu. Radit ću ovo do kraja života. Nikada se nisam bojao suočiti sa stvarima ispred sebe, a riječ odustajanje je nešto što nikad nećete čuti od mene – poručio je Ronaldo i onda za kraj prekinuo sva nagađanja o budućnosti u reprezentativnom dresu:

– Ovo je definitivno moj posljednji Euro.

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS