calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači” 

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NAZVAO ZVEZDANA SLAVNIĆA TATINIM SINOM!

Objavio: RHT
04/03/2023 9:30 AM

O Zvezdanu Slavniću i njegovoj vezi sa 22 godine mlađom Novljankom Anđelom Đuričić, bruji čitav Balkan. Njihova veza puni naslovne strane svih novina i glavna su tema u Beloj kući i šire. Njegov  bivši cimer Kristijan Golubović, nije krio koliko je neprijatno iznenađen njegovim postupcima i ponašanjem: 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Bili smo super prijatelji Moka i ja u spoljnom svetu, ali kad sam primetio da Zvezdan ne reaguje na kritike zadrugara na moj račun, prekinuo sam svaku komunikaciju sa obojicom. Ja sam Zvezdana upoznao prvi put u rijalitiju, ali me je neposredno pre rijalitija kontaktirao da mu dam smernice –  rekao je Kristijan na početku razgovora, pa je nastavio:

Foto: Printscreen instagram

– Kad mi je rekao da želi da ga Miki predvodi u rijalitiju šokirao sam se. Ušao je prvi put u rijalitiju i tražio da spava pored Mikija iz Kupinova, koji ima psorijazu i neuredan je. On ga ceni kao, pa će ga uvesti u rijaliti priču. Dobio je nadimak od zadrugara tuta muta, postao je čudan. Hvalio ga jesam, ali sad kad čujem da je krvnički maltretirao Anu. On ima dozu prepotentosti zbog veze sa Ksenijom Pajčinom. I u zatvoru je bio označen kao tatin sin. Bio je privilegovan. Svi su mu se obraćali sa poštovanjem – bio je izričit Kristijan Golubović.

Foto: Printscreen instagram

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS