calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života

KRIMINALCI BRANE KURVE PEVAČICE: Aca Lukas i Saša Mirković izneli žestoke optužbe na račun Saše Popovića!

Objavio: RHT
23/02/2023 1:18 PM

Skandal “Mitomanska afera” potresa javnu scenu u Srbiji već nekoliko dana!

Foto: Printscreen Instagram

Nakon što su Dušan Vukadinović i njegova majka optužili Snežanu Đurišić, njegovu mentorku, da je tražila novčanu sumu kako bi omogućila nastup na takmičenju, pevač Aca Lukas podržao je njihove tvrdnje i optužio mnoge ljude iz producentske kuće Grand da koriste svoj uticaj kako bi profitirali od kandidata. Saša Popović, vlasnik producentske kuće Grand, reagovao je na ove optužbe tako što je optužio Lukasa da laže i zahtevao da imenuje one koji su uzeli novac od kandidata.

SPREMNI DOKAZI I SVEDOCI

Lukas je odgovorio rekavši da će se s Popovićem sastati na sudu.

– Popoviću, izuzetno je nevaspitano reći nekome da laže. U „Zvezdama Granda“ su se uzimale pare od kandidata i još štošta ste radili sa tom decom, a u firmi „Grand“ ste obavljali brojne malverzacije. Neću sada nikoga ponaosob da imenujem jer posle ovoga očekujem da me tužiš, a onda ću ti na sudu doneti sve dokaze i reći sva imena, ali i dovesti svedoke koji će posvedočiti šta ste sve radili sa tom decom – rekao je Lukas ekskluzivno za Alo!.

Foto: Privatna arhiva

KRIMINALCI BRANE KURVE PEVAČICE

Saša Mirković, vlasnik TV Hajp i producent Ace Lukasa, pridružio se razgovoru i tražio odgovore od Popovića o tome što radi s maloletnim devojkama. Mirković je optužio mnoge ljude iz producentske kuće Grand da su uključeni u kriminalne aktivnosti, poput trgovanja ljudima i prostitucije maloletnika. Pozvao je državne vlasti da istraže ove optužbe i rekao da legalni poslovi, poput njegovog, plaćaju poreze dok kriminalne bande isisavaju resurse zemlje.

– Od Saše Popovića tražim odgovor na jedno pitanje. Šta si radio sa maloletnicama, đubre jedno? To zlo koje se dešava na estradi, u šta su uključeni i mnogi ljudi iz „Granda“, odavno je uzelo maha. Pevači i pevačice su pod okriljem kriminalnog miljea. Podvode se mlade devojke uz obećanje da će imati velike karijere, ljude maltretiraju oni koji sebe nazivaju menadžerima, a zapravo su pripadnici klanova. Tu su kurve koje legalizuju posao kroz pevanje i harmonikaši pedofili – rekao je on i dodao:

– Popović je, naravno, upoznat sa svim tim stvarima, i ima slobodu da odgovori na moje pitanje da li je i on uživalac takvih varijanti – naveo je Mirković, koji je potom apelovao na državne organe.

Novinari Alo!-a su pokušali da kontaktiraju Popovića da iznese svoju stranu povodom ovih optužbi, ali nije odgovorio. Dva dana ranije, negirao je optužbe za mito koje je izneo Vukadinović.

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS