calendar

Petak 2. Avgust, 2023

KRALJICA POPA SEKS SIMBOL U SEDMOJ DECENIJI!

Objavio: RHT
26/11/2021 2:00 PM

Fanovi negoduju na pevačicino prezentovanje na društvenim mrežama.

kona popa, Madona, u poslednje vreme znatno se trudi da održi status se*s simbola, ali kako kažu mnogi, na pogrešan način.

https://www.instagram.com/p/CWtb5sSI031/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Njene fotografije na društvenim mrežama uveliko naginju ka vulgarnim, a upravo zbog eksplicitnosti na poslednjim slkama koje je objavila na Instagramu, preko golih drugi i zadnjice pevačica je morala da stavi emotikone.

Instagram/madonna

– Lepota bez svrhe… Je lepota bez vrline… Ali sve lepe stvari… Imaju ovu funkciju… Da uzbude gledaoce… Na uzvišenu misao… Slava svetu… To je dobra učitelj. Meri Oliver – napisala je Madona ispod ovih skandaoznih fotografija na kojima izazovno pozira u donjem vešu, mrežastim čarapama i visokim potpeticama.

Instagram/madonna

Ove Madonine provokativne fotografije iz kreveta, a jedna čak i sa poda, sa zadnjicom u prvom planu, izazvale su bes među njenom publikom, koja joj je ispod istih ostavila brojne negativne komentare.

Instagram/madonna

– Umesto što objavljuješ užasne fotografije mogla bi da se pozabaviš nekom kvalitetnom muzikom,  – Samo jedno pitanje – zašto, – Gospođo, nikoga ne zanimaju vaše grudi i d*pe, – Hoće li ova žena naprosto da nestane i prestane da nas smara, – Blamaža,  samo su neki od komentara na Instagramu.

Instagram/madonna

Pored toga, pevačica u poslednje vreme preteruje sa fotošopiranjem i korigovanjem lica i tela na fotografijama, što takođe nailazi na veliko negodovanje fanova.

IZVOR: 24SEDAM.RS/hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS