calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega

KRAJNJI ROK PRIJAVE! Saša Mirković otkrio do kada traje KASTING za rijaliti “IMANJE”

Objavio: RHT
17/05/2024 2:20 PM

KRAJNJI ROK PRIJAVE!

Direktor i vlasnik televizije HYPE Saša Mirković najavio je spektakularno otvaranje prve sezone novog rijalitija “IMANJE”. I dok se naslovne strane pune ekskluzivnim informacijama sa imanja u Lisovićima, Saša Mirković je skrenuo pažnju na prave vrijednosti koje su mnogi zaboravili zaslijepljeni takmičenjem i sujetom:

KRAJNJI ROK PRIJAVE! / Foto:Hypetv/ATA images
KRAJNJI ROK PRIJAVE! / Foto:Hypetv/ATA images

Ja sam kao čovijek koji hoda po zemlji i voli svoju zemlju i narod, zamijenio dvorac na Dedinju za imanje na seli, u Lisovićima. Više volim prirodno od vjestačkog. Volio bih da neke “kolege” slijede moj primjer, kao i primjer cijele naše Hype produkcije” napisao je Mirković.

KRAJNJI ROK PRIJAVE!

Tokom današnjeg dana direktor i vlasnik Hype televizije se oglasio povodom kastinga za rijaliti “Imanje”, te dodao da je mnogo prijava pristiglo u vrlo kratkom roku.

Foto:Instagram printscreen/sasa mirkovic official

“Veliki broj pristojnih ljudi se prijavio! Konkurs traje sve do 1.7.2024.” napisao je Mirković.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Pročitajte i:

Pročitajte i: Otvoren Filmski festival u Kanu: Meril Strip dobila počasnu nagradu.

Filmski festival u Kanu službeno je otvoren u utorak navečer. Kada su slavne osobe ušetale crvenim tepihom u raskošno pozorište “Grand Theatre Lumiere”.

Otvoren Filmski festival u Kanu / Foto: Platforma X

Foto: Platforma X

Meril Strip (Meryl Streep) je uručena počasna Zlatna palma.

Glumačkoj ekipi francuske komedije i uvodnog filma festivala Drugi čin, pridružio se ovogodišnji žiri na čelu s rediteljicom Gretom Gervig (Gerwig). 

Uoči ceremonije, francuski pjevač Zaho de Sagazan izveo je “Modern Love” Dejvida Bouvija (David Bowie). U čast crno-bijeloj plesnoj sceni iz filma Frances Ha.

Više pročitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS