calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Prijavljeno policiji da su kod Kaknja pronađene četiri mrtve osobe AHŠEN ATALJANC O BALETU I NEUSPJELOJ OPERACIJI KUKA! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežane Dakić (VIDEO) Stiže mlad Mjesec u Djevici: Za tri hotoskopska znaka donosi eksploziju dobrog Trojica migranata uhapšena u Bihaću zbog otmice: Uz prijetnju oružjem za otkupninu tražili 15.000 eura MIONIN STOMAK U PRVOM PLANU! PRIZNALA SVE O TRUDNOĆI! GOGU SEKULIĆ UDARIO AUTOMOBIL! Pjevačica hitno prevežena u Urgentni centar ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ljubav je moto za uspjeh! “Gori vatra i u našim srcima” (VIDEO) “Ne mogu Lunu NAZVATI NAJBOLJIM PRIJATELJEM, ALI…” Savo Perović otkrio u kakvim je odnosima sa Markom Miljkovićem! (VIDEO) Počela nova školska godina: U klupama sve manje đaka! ZABRINJAVAJUĆI PODACI ANITINE TANGE U PRVOM PLANU: Zalazak sunca, romantika, a njena poza na njemu je (PRE)BEZOBRAZNA! ŠTA ĆE NA OVO KAZATI ANĐELO? (FOTO) LIGA NACIJA Selektor Barbarez danas proziva u Ajndhovenu: Pred nama su velike utakmice! “SIGURAN SAM DA STVARAMO DOBRU PRIČU” IN MEMORIAM Bh. muzičar preminuo u 41. godini MAJA PROGOVORILA O POMIRENJU S CAREM: Više ne želi da šuti! Dnevni horoskop za ponedjeljak, 2. septembar 2024: Blizanci u sukobu, Lavovi donose odluke u hodu, Strijelcima stižu sjajne vijesti, a Vama? Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda

KRAH BRAKA POSLE 7 GODINA: Naša pevačica stavila TAČKU na ljubav sa Amerikancem, pa otkrila sve DETALJE razvoda

Objavio: RHT
14/06/2022 6:00 PM

Sedam godina od sklapanja braka sa Amerikancem Markom Robertsonom pevačica Tijana Bogićević podelila je sa javnošću informaciju da je njihovoj ljubavi došao kraj. Pevačica za koju se verovalo da živi u skladnom braku, o bolnom periodu kroz koji je prošla, govorila je u emisiji “Realna priča”.

– Ja se razvodim, razvela sam se zapravo – kazala je Tijana.

Budući da je o životnom porazu pričala sa svojevrsnom lakoćom spekuliše se da je do razvoda došlo mnogo pre nego što je o tome želela u javnosti da priča, te da je imala dosta vremena da preboli, sredi misli i osećanja i srce otvori za nove ljubavi.

Uprkos čvrstim osećanjima koje je gajila prema Afroamerikancu razvela se Tijana Bogićević. Upoznala ga je 2006. godine kada je gostovao na albumu Vlada Georgieva, dok je ona tada još uvek bila stalni član benda. Nastavili su kontakt preko društvenih mreža, a zatim počeli intenzivnije da se čuju. On je ubrzo došao kod nje u Srbiju, pa ona kod njega u Ameriku, a venčali su se na prvu godišnjicu veze.

U Americi su pokrenuli zajednički biznis, vezan za organizaciju veselja, ipak Tijana nije tamo sreću pronašla te je poslednjih godinu dana više bila u Beogradu nego u Bostonu. Daljina je očigledno učinila svoje, iako je ona tvrdila da je tako nešto nemoguće njoj da se dogodi.

– Brak i uspevam da održim zahvaljujući tome što je na daljinu i zato što odem na nekoliko meseci pa je super kad se vratim u Ameriku. Definitivno nemam konvencionalan brak gde postoje striktna pravila šta, ko, kako – govorila je pevačica ranije.

Izvor: kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS