calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA”

Kragujevčanima se baš posrećilo! Posle Lukasa i Čola održao dugoočekivani koncert!

Objavio: RHT
06/09/2021 12:58 PM

Legendarni pevač Zdravko Čolić je održao dugoočekivani koncert u Kragujevcu pod pokroviteljstvom Megaton produkcije ispred više od 10 000 ljudi.

Zdravko Čolić-Foto:Printscreen Instagram


Do odluke da se koncert održi ipak na stadionu na Hipodromu, a ne u prostor Kneževog Arsenala kako je prvobitno bilo planirano je došlo zbog većih kapaciteta u skladu sa preporukama medicinske struke za organizaciju kulturnih događaja.

Zdravko Čolić-Foto:Printscreen Inastagram

Red za brzo antigensko testiranje na ulasku bio je dugačak nekoliko stotina metara, a publika je strpljivo čekala da uđe na dugo očekivani Čolin nastup. Zbog velike gužve za testiranje, koncert je kasnio sat vremena, ali to nije pokvarilo raspoloženje publike, koja je došla čak iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Bugarske, ali i raznih gradova Srbije.

Velike hitove publika je pevala sa legendarnim pevačem čiji je koncert trajao skoro tri sata.

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS