calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Video napokon ugledao svjetlost dana: Dalila vrišti i priča o pikanterijama iz mladosti! Anđela spremna za Gastoza! Ovo je njen plan za večeras, otkrivamo detalje! “POČIVAJ U MIRU, BIO SI VOLJEN” Edita Aradinović slomljena od bola nakon prerane smrti i velikog gubitka drage osobe! (FOTO) Spektakl i kontroverze: Ovako u Ljubljani najavljuju premijeru filma i koncert Ace Lukasa UMALO DA POKLEKNE: Kristijana Golubovića muvala cimerka, on se obratio Kristini, pa napravio ŠOK potez! O ovome bruji cijela nacija! Elmedin Karić: Kad vidim ove što samo sjede i zagađuju sve, pitam se imaju li srce? Ja evo spašavam prirodu, bujrum! KO JE DESINGERICINA ŽENA SA KOJOM JE 11 GODINA?! Nevena je bila dio rijalitija, muvao je i Gastozz, a evo čime se bavi! Influenserkina potresna ispovijest: Tukao me je i mučio, a dijete tresao! Sve zbog ljubomore, htjela sam u rijaliti pobjeći EVO KAKO IZGLEDA LUKS KUĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Vila vrijedna milion i po eura u Kaliforniji okružena zelenilom, a u dvorištu ima nešto spektakularno! (VIDEO) Elmedin grmi na žene: Neću da čujem da se svađate! Navik’o sam da ste sretne i zadovoljne! Sve imate na dunjaluku! “ONI SU VEĆ ODAVNO BILI RASTAVLJENI” Raskrinkani Anita i Anđelo?! Objavljen šok snimak: “Bajadera opet u društvu jedne…” Mensur ne dozvoljava nikakve provokacije! Otkrio kada ulazi u rijaliti Nagelsman objavio spisak Njemačke za BiH i Nizozemsku: “Siguran sam u uzavrelu atmosferu” Aleks i Filip sve dogovorili oko budućnosti djeteta: Gdje će živjeti, a šta je sa poslom? CIJELA JAVNOST ZGROŽENA VRELOM SCENOM: Terza ovjekovječio javnu prevaru intimnim odnosom sa Sofijom, ona u NIKAD izazovnijem izdanju izletjela iz kreveta! Sultan Elmedin puca od samopouzdanja: Da ovo radim u Njemačkoj bio bih milioner!

POČINJE KONFERENCIJSKA LIGA Borac večeras dočekuje Panatinaikos: Mogu li Banjalučani iznenaditi 12 puta skupljeg favorita?

Objavio: RHT
03/10/2024 3:07 PM

Borac večeras dočekuje Panatinaikos

Fudbaleri banjalučkog Borca, nakon odlično odrađenih kvalifikacija, počinju svoju prvu evropsku avanturu u grupnoj fazi Lige konferencije.

Savić i Žižović / Foto: FK Borac

U taboru “crveno-plavih” sa nestrpljenjem očekuju ovaj veliki sportski događaj koji ima ogroman značaj kako za klub iz Platonove, tako i za Banjaluku i BiH Gosti iz Atine su veliki favoriti, kladionice su skoro sigurne da će oni večeras biti pobjednici, ali u redovima Banjalučana vjeruju da će im se ukazati šansa za dobar rezultat.

Borac večeras dočekuje Panatinaikos

“Očekujemo tešku utakmicu. Panatinaikos je veliki tim, veliki favorit. Pokušaćemo ih iznenaditi. Tražićemo svoju šansu i vidjećemo hoće li nam se ukazati. Očekuje nas i kiša, vidjećemo koliko će to uticati na ishod. Ne želimo da stanemo, želimo još jedan dobar rezultat. Uživaćemo u utakmici. Želimo da napravimo iznenađenje, da budemo konkurentni, da pokažemo da možemo da se nosimo sa još jednim grčkim velikanom, kao što je to bilo u dvomeču sa PAOK-om. Pozivamo navijače da dođu, da pošaljemo još jednu sjajnu sliku iz Banjaluke. Činjenica da dolazi jedan od najvećih grčkih klubova daje nama za pravo da uživamo u ovoj utakmici i da budemo ponosni na sve što smo napravili do sada”, rekao je trener Borca Mladen Žižović.

Postoji nekoliko igrača koji su pod znakom pitanja pred duel sa Grcima, prije svega se tu misli na rovitog kapitena Srđana Grahovca. Već odranije nema povrijeđenog Davida Vukovića, a pored kapitena, upitan je i nastup slovenačkog internacionalca Gregora Bajdea.

Borčev tim na fudbalskom tržištu vrijedi nepunih devet miliona eura, dok Atinjani imaju igrače teške skoro 110 miliona eura.

Derbi protiv Olimpijakosa

“Neko ko vrijedi toliko sigurno zaslužuje da se nazove favoritom i taj tim je prošle sezone trebalo da bude šampion Grčke, ali nije. Nisu uspjeli da uđu u Ligu Evrope pa  je moguće da su u određenom padu nakon poraza od AEK-a u domaćem šampionatu. A čeka ih i derbi sa Olimpijakosom, o kojem vjerovatno dosta razmišljaju. Moramo da pokušamo da iskoristimo ovu situaciju. Idemo da pružimo maksimum i pokažemo kvalitet koji posjedujemo”, dodao je strateg Banjalučana.

Svi nedavni evropski mečevi Borca na Gradskom stadionu u Banjaluci su bili izuzetno posjećeni. A “crveno-plavima” bi i večeras od 21 čas podrška sa tribina bila veliki vjetar u leđa.

“Očekujemo pun stadion. Biće lijepo igrati pred punim tribinama, ali smo svjesni da nas očekuje teška utakmica. Pokušaćemo da pobijedimo, da obradujemo naše navijače, koje pozivam da dođu na stadion. Znači nam podrška publike”, kazao je ofanzivni vezista Borca Stefan Savić.

Pročitajte i: FK Sarajevo: Očekujemo reakciju nadležnih institucija u zaštiti bh. fudbala od sistemskog rušenja! SVIMA JE JASNO.

BONUS VIDEO:

(Nezavisne/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS