calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U dijelovima Crne Gore i Hrvatske zabilježeno snažno nevrijeme, temperatura padala i za 18 stepeni Žestoka rasprava Pešića i Đokovića: Šta je iznerviralo Novaka, zbog čega mu se Kari pravdao ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana uzjahala Elmedina i zavalila mu šamarčinu: Ne može se obuzdati (VIDEO) “OPADALA MI JE KOSA, primala sam 16 INFUZIJA DNEVNO” Nela Vidaković o OGROMNOJ BORBI sa vantjelesnom oplodnjom KAČAVENDA BLOKIRALA DRUŠTVENE MREŽE EKSPLICITNOM FOTOGRAFIJOM! Isplatilo joj se brukanje na OI: Katastrofalan nastup donijeće joj milione dolara SVE JE SPREMNO ZA AVIONDŽIJE! Rediteljka Suzana Purković sve objelodanila: “Krećemo u 12. razred, a direktor škole Saša Mirković nam daje nove zadatke” IMALA SAM ODNOSE U KOLIMA USRED BIJELA DANA Pjevačica progovorila o svojoj intimi, šok! ANITA DOBIJA ŠUT-KARTU Procurile šokantne prepiske! ANĐELO SVE PRIZNAO NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA MAJKE DARKA LAZIĆA Branka je snimljena prije 12 godina, mnogi ne vjeruju da je ovako izgledala Produženo radno vrijeme ugostiteljskim objektima tokom SFF-a Elmedin i Jana obilaze mjesto gdje će se vjenčati! Fatima ČUPA KOSU I PLAČE sama kod kuće! ANELI I UROŠ ZAVRŠILI NA KLINICI! Procurila fotografija Zgodni srbijanski stjuardi zaludjeli dame širom svijeta: Više se ne bojim letenja BEBICA ISTETOVIRAO TEODORIN LIK! Porodica se hvata za glavu Kako je Fatima zavela Elmedina? “Nisam htjela da se vratim kući? Moji su mi BRANILI!!”

KONAČNO SE OGLASILA! Luna Đogani usred skandala koji prolazi sa Markom, poslala jasnu poruku!

Objavio: RHT
14/08/2024 12:30 PM

KONAČNO SE OGLASILA Luna Đogani!

Poslije optužnice koja je podignuta protiv Marka Miljkovića, u njihovom porodičnom domu više ništa nije isto. Luna Đogani na sve načine pokušava da skloni djecu od svega, ali joj možda baš i ne polazi za rukom.

Luna Đogani
Foto ATAImages

Koliko god želi da u javnosti izgleda da je baš briga za sve i da je ne zanima šta se piše po medijima, ipak joj nije lako. Nije joj prijatno ni kada djecu vodi u vrtić, jer želi da se skloni od poprijekih pogleda i ogovaranja. Čak i u parkiće kada ide sa svoim mezimicama, gleda to budu neki sa mnogo manje gužve i ljudi. Smeta joj jednostavno sve! Čak se i po društvenim mrežama raspreda, kako preživljavaju ovaj po malo mučan period za njihovu porodicu.

Marko je nedavno bio u centru skandala kada je zbog svađe sa komšijama proveo u zatvoru skoro 48 sati, a sada se takođe piše o incidentu zbog kojeg je protiv njega podignuta optužnica. Uprkos problemima koje su stigli Miljkovića, Luna je na svom Instagram profilu pokazala fanovima da dan provodi potpuno bezbrižno. Naime, ona je objavila fotku sa kćerkama uz kratak opis:

KONAČNO SE OGLASILA Luna Đogani!

– Banda.

Podsjetimo, Luna je nedavno otkrila da li bi ponovo ušla u rijaliti.

– Rijaliti je mač sa dvije oštrice, sve zavisi kako ga ti iskoristiš. Imam i loša i dobra iskustva, ali danas, iz ove perspektive, rijaliti mi je donio Marka, a Marko djecu, hvala Bogu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS