calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla!

KOMŠIJE SU JOJ JAVILE DA JOJ KUĆA UNIŠTENA NAKON OLUJE: Pjevačica se oglasila i OTKRILA detalje, potpuno VAN SEBE!

Objavio: RHT
20/07/2023 10:20 PM

Juče je zabilježena strašna oluja koja je zahvatila pojedine dijelove Srbije, a mnoge poznate ličnosti su podijelile svoja iskustva o tome šta im se dogodilo.

Foto: Printscreen YouTube

Sada se oglasila i pjevačica Nada Topčagić, koja je saznala od komšija šta se desilo sa njenom kućom u Banovcima.

– Ne znam šta se desilo sve u Banovcima, javili su mi da je neki haos bio, nemam kapiju, odnijelo mi je kapiju, ali dobro, vidjeću, sad ću, moram da odem da pogledam, sad ću zvati ljude na Tari, ako su odnijeli krovovi… Bilo je jezivo, ja sam bila kod snajke u trenutku kada je sve krenulo da se dešava, sad sjedim sa kumovima i prepričavamo šta se sve desilo, i zove je otac, pita da li je sve u redu, jer mi smo ovdje u ušuškanom djelu, zgrada nam je na lijepoj lokaciji, ali opet, meni je terasa uništena, sve je odletjelo, saksije, cvijeće, lavori sa vodom, a nije mi dao đavo mira, pričala sam sa njenom kumom, čula sam samo neka lomljava i da je buka, krš i lom – rekla je Nada, pa dodala:

– Pogledala sam vijesti, portale, apokalipsa je bila… Prošlo je neko vrijeme, meni Zlatko javlja da krenem ka njemu, nisam ni mogla, svuda klupe i drveće… U Banovcima kažu da je otišla kapija, ali večeras imam neki koncert u Barajevu, za kompozitore, sad se spremam za tamo – ispričala je Nada za Republiku.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS