calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

VIDJELI SU JE DOK SE IGRALA SA LOPTOM! Komšije otkrile trenutak kada je NESTALA DJEVOJČICA: Evo šta je uradio otac!

Objavio: RHT
26/03/2024 10:47 PM

Komšije otkrile trenutak kada je nestala djevojčica!

Photo: Printscreen Facebook, Komšije otkrile trenutak kada je nestala devojčica!

Još uvijek traje potrage za nestalom Dankom Ilić (2) koja je nestala danas oko 13. 45 časova u Banjskom polju, a komšija porodice nestale djevojčice, Ivan Nikolić, otkrio je da su komšije vidjele djevojčicu kako se igra sa loptom prije nestanka.

– Ja sam malo prije stigao, a saznao sam oko 16- 17 časova da je djevojčica nestala kada me je otac pozvao i javio mi. Ja ne znam kada je djevojčica nestala da li je bila u kući ili ispred kuće. Neki kažu da su je vidjeli tu. Majka se valjda samo okrenula ušla u kuću kod djeteta starijeg i to je sve bilo u sekundi. Tu je lopta sa kojom se igrala, komšije kažu da su je vidjeli dok se igrala sa loptom. Nadam se da će je naći i da će biti sve u redu – rekao je komšija Ivan, koji se priključio potrazi za malom Dankom.

Podsjećamo, djevojčica iz Danka Ilić (2) nestala je danas na Banjskom polju u Boru.

Djevojčica se  igrala danas u Banjskom polju kod Brestovačke banje sa majkom i trogodišnjim bratom i nestala netragom dok je majka Ivana sinu davala vodu.

– Živimo u Boru. Dovela sam ih da se malo istrče i prošetaju. Moji su porijeklom odavde i kao dijete sam tu često boravila, priča Dankina majka Ivana.

Komšije otkrile trenutak kada je nestala djevojčica!

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS