calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA”

KOMŠIJE: GOSPOĐA ĐOKOVIĆ DEMOLIRALA CEO STAN!

Objavio: RHT
03/04/2023 3:00 PM

U pitanju je nekretnina koju je Novakov brat kupio pre nekoliko godina, a u kojoj je donedavno živeo. Sada će tu biti poslovni prostor novopečene gospođe Đoković, kaže komšija mladog para za medije.

Saška Veselinov Đoković nedavno je rodila sina Aleksandra, a ponosni otac Đorđe Đoković danima je lumpovao sa prijateljima i porodicom. Kako mediji saznaju, novopečena gospođa Đoković u trudnoći je bila i te kako aktivna, pa se nije libila ni fizičkih poslova koji su bili izuzetno zahtevni.

foto: ATA Images

Komšija ovog mladog bračnog para otkrio nam je da su pre nekoliko meseci rešili da Đoletov stan na Novom Beogradu, koji je bio luksuzno opremljen, kompletno demoliraju da bi ga adaptirali za poslovni prostor, tačnije za modni atelje u kojem će Saška kreirati garderobu za žene i muškarce, a najviše će raditi venčanice i odela.

– Đole je dugo živeo sam u tom stanu, a kada je počeo da se zabavlja sa Saškom, ona se vrlo brzo uselila kod njega. Jako su fini i kulturni, nikada nismo imali sa njima probleme – započeo jepriču jedan njihov komšija.

Foto: ATA Images

– Pre nekoliko meseci, kako sam čuo, Saška je došla na ideju da od tog stana napravi luksuzni modni atelje, što je njen suprug aminovao. Iako već uveliko trudna, ona je po ceo dan bila sa majstorima i trudila se da ništa ne prepusti slučaju. Stan, koji je inače bio potpuno opremljen i izuzetno luksuzan, vrlo brzo je demoliran. Rušili su se neki zidovi, pravljen je novi raspored… Ma, imali smo osećaj da se buši i u našem stanu – ispričao je Đoletov i Saškin komšija za medije.

Kako nam je otkrio, njih dvoje su se preselili pre početka radova, i to u novi životni prostor.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS