calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

KOMPLETAN SPISAK: Jovana nabrojala sve poznate sa kojima je imala aferu!

Objavio: RHT
27/01/2024 5:00 PM

Jovana Cvijanović je potresla javnost kada je ispričala da je bila sa mnogo poznatih ličnosti, od kojih su neki bili i zauzeti u trenutku afere.

-Koliko je trajala tvoja afera sa Urošem Račićem? – upitao je voditelj.

-Nije bila afera. Javio mi se. Slao mi je slike, ništa to nije predugo trajalo – odgovorila je Jovana.

-Prošle nedjelje si priznala da si bila intima sa Nikolom Kalinićem, kao i da je to trajalo dva mjeseca. Kako ti komentarišeš to što je on odmah nakon te tvoje izjave odmah izbrisao Instagram? – upitao je voditelj.

-To što sam ja rekla nije za pohvalu, ali možda je on doživio problem sa svojom ženom, nakon što se za to saznalo – kazala je Jovana.

-Kako gledaš na to što se on oglasio i rekao da je to što si rekla izmišljotina? – upitao je voditelj.

-Moja sestra slobodno može da objavi prepiske sa njim. Ja ne lažem – kazala je Jovana.

-U kakvom si bila odnosu sa Andrijom Živkovićem? – upitao je voditelj.

-On je bio u Loznici, tu se nismo vidjeli. Čuli smo se preko društvenih mreža, ali smo se par puta vidjeli – kazala je Jovana.

-Da li je bio sa tobom, onda kada i sa djevojkom, s kojom čeka dijete? – upitao je voditelj.

-Ne. Ona je došla poslije toga – istakla je Jovana.

-Kako si došla na kraju do Dragomira, supruga Helene Topalović? – upitao je voditelj.

-Svi ga zovu Plovak. Visok je metar četrdeset, ona ga nikad ne objavljuje, vjerovatno jer se stidi njegovog izlgleda. Ona čak laže da se on zove Dragan, a ne Dragomir. Muka mi je od tih brakova, koji se zasnivaju samo interesu. Čim su tu kreditne kartice, skupa kola i stanovi, onda je sve harmonično – istakla je Jovana.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS