calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Priča o ex-yu biciklu koja budi emocije: NEMATI PONY BIO JE OZBILJAN HENDIKEP JA SAM ŽENA SA MUŠKIM SPOLNIM ORGANOM I TOLIKO SAM NESRETNA! Tražim se na ovom svijetu! ISPOVIJEST Nikoline Kovačević “IMALA SAM 202 KILOGRAMA! SMRŠALA SAM 100!” Prvo pojavljivanje Kiki Star poslije medijske ilegale “HRANA me umalo NIJE UBILA zbog DEPRESIJE!” Obrazovan, plemenit, jedinac iz radničke porodice: Saša Mirković uspio ono što mnogi nisu NORA I JA SMO GOTOVE! Aneli u strahu zbog kćerke, pomenula i Asmina “Najveću TREMU sam imao kada sam NASTUPAO SA LUKASOM!” Saša Matić o POČECIMA KARIJERE Da li nas Google prisluškuje: Tiktoker napravio eksperiment, video postao hit na mrežama DERMATOLOZI OTKRIVAJU! Ove TRI namirnice ubrzavaju pojavu bora! Bilo je mnogo teorija o njoj: Ava Karabatić konačno pokazala majku Sanju, otkrila i čime se bavi “MUVAO ME JE DARKO LAZIĆ!” Nela Vidaković OTKRILA TAJNU: “Da nisam bila sa suprugom, ne bih mu odoljela!” A pjevač joj je poklonio OVO! Ovi horoskopski znakovi više vole život na selu nego u gradu “OTAC JE MRZIO MOJU MAJKU!” Pjevačicini RODITELJI SU SE TUKLI, a on je GORIO na spomen imena žene koja mu je rodila TROJE DJECE (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Sve moje snove ostvario je Elme! POGLEDAJTE KAKO VOZI I SVAĐA SE U SAOBRAĆAJU (VIDEO) ANELI PONOVO IDE NA OPERACIJU?! Svi smatraju da je već pretjerala! Spolno prenosive bolesti: Razlika između HIV-a i AIDS-a EVO KO ČUVA LEĐA ANITI! Procurio privatni snimak sa proslave

Komemoracija i sahrana Bori Đorđeviću u rodnom gradu: SUTRA DAN ŽALOSTI U ČAČKU!

Objavio: RHT
05/09/2024 11:40 AM

Komemoracija i sahrana Bori Đorđeviću

Borisav Bora Đorđević preminuo je juče u 72. godini, a posljednje dane proveo je u Kliničko-bolničkom centru Ljubljana.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Roker je bio intubiran zbog komplikacija uzrokovanih hronično obstruktivnom bolesću pluća, a bitku je izgubio nakon 15 dana provedenih u bolnici. 

Komemoracija i sahrana Bori Đorđeviću

Podsjetimo, legendarni roker biće sahranjen u subotu, 7. septembra. Opelo će biti služeno u 14 sati, a sahrana pola sata kasnije, u 14.30. Na vječni počinak biti ispraćen u rodnom Čačku, što je bila njegova želja. Inače, dan prije sahrane, u petak (sutra, biće proglašen za Dan žalosti u Čačku.

– Sahrana će se obaviti na Gradskom groblju, a u petak će biti održana komemoracija u Domu kulture. Takođe povodom njegove smrti, petak će u gradu Čačku biti proglašen za Dan žalosti, potvrđeno je za agenciju RINA.

Ovu informaciju potvrdio je i gradonačelnik Čačka Milun Todorović koji se takođe oprostio od svog velikog prijatelja.

“Dragi Boro, dragi prijatelju, hvala ti za svaku strofu i svaki takt uz koji sam odrastao. Hvala ti za svaki savjet i lijepu riječ. A najveće hvala za to što si me smatrao prijateljem. Obećavam ti u svoje i u ime svih Čačana, a ti si to već znao, da nikada nećeš biti zaboravljen. Grad Čačak uskoro će dobiti ulicu koja će nositi ime našeg velikog Bore Đorđevića. Ulicu kojom će koračati i neke nove, buduće generacije. Učeći stihove i tonove koji nikada neće izblijediti iz sjećanja njihovih roditelja, baka i deka. Tvoja posljednja želja da budeš sahranjen u svom rodnom gradu će biti ispunjena. I kako si i sam govorio, vratićeš se na padine Jelice da ostaneš zauvijek u Čačku”, navodi se u oproštajnom pismu gradonačelnika Čačka.

Dnevni horoskop za četvrtak, 5. septembar 2024.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za četvrtak, 5. septembar 2024: Ovnovi su danas odlučni i energični, Lavovi da iskoriste dan za pomirenje, Strijelac u sukobu, a Vi?

OVAN

Dnevni horoskop za 5. septembar 2024. kaže da ste danas odlučni i energični, što vam omogućava da prevaziđete sve prepreke.

Izvor: Shutterstock/chairoij

Važno je da mudro birate na šta trošite energiju. Slobodni, savjetu drugih vaz zbunjuju. Ukoliko ste u vezi, vremene je da promijenite rutinu. Održavajte balans između aktivnosti i odmora.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS