calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

KOME, LEPA EMINA, IZDAJE VILU U NOVOM PAZARU?

Objavio: RHT
14/04/2021 4:00 PM

Pevačica Emina Jahović oduvek se trudila da novac koji je zaradila od muzike pametno uloži, a bogatstvo koje je nedavno potrošila na renoviranje porodičnog doma u Novom Pazaru sada će joj se i te kako isplatiti!

Emina Jahović-Foto:Printscreen

Naime, porodična kuća Jahovića odnedavno je pretvorena u konzulat Republike Turske, a Emina se na ovaj korak odlučila budući da u novopazarskom domu niko ne živi. Osim toga, Emina je želela i da obezbedi stalni izvor prihod za svoju porodicu, budući da zbog pandemije koronavirusa duže od godinu dana ne nastupa.

Popularna pevačica i njen brat uložili su dosta para u redizajn velelepne vile u kojoj su odrasli i kompletno je preuredili. Upravo zbog toga je Emina prošle godine doputovala u Srbiju, kako bi angažovala izvođače radova, dogovorila s Mirsadom sve detalje o renoviranju, ali i da bi zajedno odabrali materijale i nameštaj.

Između ostalog, već tada su imali nekoliko ponuda za rentiranje vile, a najbolja je bila od konzulata iz Turske, koji je, po pevačicinom i košarkaševom mišljenju, i najsigurniji zakupac. Upravo tada je Emina razgovarala sa predstavnicima turskih diplomata i rekla da će im izdati nekretninu čim završe renoviranje, a njima nije bio problem da sačekaju nekoliko meseci.

Emina Jahović-Foto:Printscreen

Kada je spoljašnji izgled u pitanju, počev od fasade, prozora, vila izgleda potpuno drugačije. Komšije kažu da je nekretnina, koja ima dva sprata, i dodatno proširena, da je iskorišćen prostor koji nije bio u funkciji i da je nedavno stigao nameštaj. Oni tvrde da je deo tog nameštaja dopremljen iz Beograda, dok je drugi deo stigao iz inostranstva. Suma sumarum, u renoviranje i opremanje Emina i Mirsad su uložili oko 200.000 evra.

Jedna komšinica otkrila je da je videla Eminu prošle godine u Novom Pazaru, kada je tu boravila sa sinovima. Ona kaže da ih je srela u prodavnici i da se pevačica ponašala sasvim opušteno, kao da nije javna ličnost, a oduševljena je i dečacima, koji su lepo vaspitani. Posebno ju je oduševilo što su dečaci govorili srpski i igrali su se sa drugom decom u parku i na ulici.

Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS