calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

KOME ĆE OKTOBAR DONETI SREĆU: Ova dva znaka treba dobro da se čuvaju!

Objavio: RHT
03/10/2021 9:37 AM

Strelac

Vama slede promene na bolje. U proteklom periodu kao da je vreme stalo. Sve što ste pokušali vratilo vas je tri koraka unazad. Sada u oktobru svež i zdrav vazduh, odnosno, energija ulazi u vaš život. Promene pozitivne očekujet i na poslu. Ali akcenat je više na vama kao biću jer više nećete imati težinu i sada ćete da dišete punim plućima.

Foto:Printscreen

Ribe

Oktobar iskoristite da svetu pokažete sebe kao potpuno novu osobu. Sada imate elana, promene se dešavaju i vreme je da se pripremite za nove promene koje će vam život odvesti u potpuno novom pravcu. Jupiter će karajem godine ući u vaš znak i tada tek sledi vaših 5 minuta.

Ovan

Vama se završava ciklus nelagode koji ste imali na poslu. Sada slede konkretni događaji koji vam menjaju put u karijeri.

Slobodnim Ovnovima se pojavljuje osoba koja im menja život iz korena. Po prvi put nećete vi morati da “radite” jer će temperament ove osobe biti duplo jači od vašeg i zamislite vi ćete “ostati bez teksta”.

Znakovi kojima oktobar donosi ne tako lepe promene:

Bik

Vama retrogradni Merkur unosi pometnju u poslovni život koji će se odraziti i na ljubavni. Poslovni odnos vas i nadređenih, kao i kolega, na ivici je pucanja. Tu više niko nikoga ne razume.Razmišljate o promeni posla a i dobili ste novu ponudu- savet je da sačekate kraj meseca i tada da doneste odluku. Nervoza sa posla prenosi se na ljubvani život i partner to oseća. Pamet u glavu i polako.

Blizanci

Vi ste deca komunikacije a ovaj retrogradni Mekur vama unosi potpunu pometnju u mozgu, rečima i mislima. Nikako sada ne donosite odluke. Zaista niste racinalni niti sposobni za to. Ako možete pokušajte da sve vaše misli preneste na papir (znači bez direktne komunikacije) i onda to opet pročitajte krajem meseca i primenite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS