calendar

Subota 28. Septembar, 2023

EVO KOLIKO GODINA IMA MAJKA DARKA LAZIĆA! Njen mladoliki izgled svi KOMENTARIŠU, ali ovaj ŠOK niko nije očekivao!

Objavio: RHT
19/06/2024 4:44 PM

Koliko godina ima majka Darka Lazića

Foto: ATAImages

Poznato je da je folk pjevač Darko Lazić rođen 1991. godine, kao i to da ima dvoje djece, kćerku Lorenu i sina Alekseja. Njegova supruga Katarina sada čeka djevojčicu.

Nakon što se u medijima pojavila vijest da se njegova majka Branka tajno vjenčala za biznismena Dragana Paunovića, porodica poznatog pjevača ponovo je u žiži interesovanja.

Mladoliki izgled njegova majke svi komentarišu. To pitanje se ponovo poteglo naročito nakon vjenčanja njega i Katarine, kada su sve oči ponovo bile uprte u porodicu.

Evo koliko godina ima majka Darka Lazića

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mnogi su se zapitali koliko zapravo Branka ima godina. Jednom prilikom je njen prijatelj otkrio da je rođena vjerovatno 1974. godine. Ali nije bio siguran, pa je naveo da bi mogla biti čak i 1973. godište.

Podsjetimo, prije nekoliko dana je u javnosti odjeknula vijest da se majka Darka Lazića, Branka, tajno udala za biznismena Dragana Paunovića.

Nakon što je Darko bijesan demantovao te navode, oglasio se Dragan koji je potvrdio vjenčanje i otkrio sve detalje, a nakon njega oglasila se i Branka, koja je sve ponovo demantovala, pa ponovo Dragan koji je objelodanio dokaze da je do vjenčanja došlo, a na kraju i Darko, koji je istakao da ne razumije zašto on traži reklamu preko njegovog imena.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS