calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega

KOLIKO BI MIRKOVIĆ MOGAO DA ZARADI? EVO KAKO SE KREĆU KVOTE KLADIONICA ZA VEČERAŠNJI IZBOR PESME ZA EVROVIZIJU!

Objavio: RHT
03/03/2022 5:43 PM


Izbor za Pesmu za Evroviziju ’22 koji će se održati večeras željno iščekuje brojna publika, a izgleda i da se smiruju strasti s obzirom na to da je Aca Lukas objavio da će ipak učestvovati kao što je planirao zbog svojih fanova.

Foto: Printscreen/Ataimages

O njegovom predstavljanju podigla se velika prašina, usledile su i tužbe, a njegov tim na čelu sa Sašom Mirkovićem čvrsto veruje u njegovu pobedu.

To je navelo Mirkovića da uloži čak 10.000 evra u hit “Oskar”. Inače, kladionice pokazuju da se kvote za pobednika kreću sledećim redosledom:

Sara Jovanović – kvota 1,55

Zorica Pajić Zorja – kvota 2,00

Aca Lukas – 3,00

Anđela Vujović Angellina – 5,00

To znači da bi Mirković mogao da uzme čak 30.000 evra.

Pozvali smo folkerovog menadžera, koji nam je kratko potvrdio da je uplatio čak 10.000 evra, a zatim smo ga upitali da li je svojevremeno toliko bio upubeđen i u trijumf Marije Šerifović.

– Naravno, jer znam šta radim i kako radim. Tada sam uplatio 5.000 evra i isto nisam pogrešio.

Ono što je bitno, jeste da u svemu ovome postoji i human gest, pa će dobitak ići u humanitarne svrhe za decu sa Kosova.

Acin producent Saša Mirković, inače i jedini pobednik pod Srbije na Evroviziji, najavio je spektakl na ovom popularnom festivalu.

Izvor:24lsedam/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS