calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih!

U užasnoj nesreći kod Bratunca poginula jedna osoba, povrijeđene još četiri

Objavio: RHT
22/05/2024 6:38 PM

Kod Bratunca poginula osoba

Jedna osoba poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Zvornik Bratunac, u mjestu Kravice.

Kod Bratunca poginula osoba/ Foto: facebook

U ovoj nesreći, u kojoj su sudjelovala dva vozila, povrede je zadobilo pet osoba, a jedna od njih je podlegla. Riječ je o osobi koja je 1958. godište.

Iz Bolnice Zvornik su naveli kako su tri osobe koje su lakše povrijeđene zadržane na liječenju.

U nesreći, koja se dogodila oko 13:30 sati, učestvovali su automobili VW Passat i VW Golf.

Čitajte i Memo Haljevac oštro odgovorio Janjušu: Mi Bosanci smo ponosan i prkosan narod i ne može niko da nas pljuje na nacionalnoj osnovi!

Nakon Asmin Durdžić, koji je ekskluzivno za Hype prokomentarisao sinoćnje vrijeđanje Marka Janjuševića Janjuša na nacionalnoj osnovi, na društvenim mrežama oglasio se i naš voditelj Sulejman Memo Haljevac.

“Mi Bosanci smo ponosan i prkosan narod i ne može niko da nas pljuje na nacionalnoj osnovi.” – istakao je Memo Haljevac, te dodao da nema tih para koje mogu dozvoliti pljuvanje na nacionalnoj osnovi.

“Zato nek’ se svi u Eliti stide – istakao je naš voditelj na svom Instagramu.

Također, Memo je napisao i da ga je jako pogodilo što je Janjuš vrijeđao Bosance i Hercegovce.

“Mi Bosanci smo ponosan i prkosan narod, pun ljubavi i razuma. Ja drugu državu nemam. Zato nikad i nigdje nisam spustio glavu kada je neko udario na BiH. Oni koji dozvoljavaju pljuvanje jedine domovine su isti… Mali Janjuš, stidi se – napisao je Memo Haljevac.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS