calendar

Petak 13. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Konačno vidimo dečka Meline Džinović? Pojavila se privatna fotografija, njena kćerka riješila da je razotkrije Astro Goca: Miljanu čeka ogromna nesreća? ANELI I GASTOZ IDU DO KRAJA! Puno suza čeka SHA, a Stanislav? HYPE OTKRIVA: Ko je pjevačica pod maskom u koju je zaljubljen ovaj rijaliti igrač? “ANĐELA NIJE SLALA SLIKE BIVŠEM DEČKU, LAŽE!” Tara Simov se oglasila za HYPE TV nakon što je Đuričićka JAVNO PRIZNALA da je na EKSPLICITNIM SNIMCIMA I SLIKAMA zapravo ona TUGA DO NEBA! Iznenada UMRO srbijanski muzičar Nova pjesma Massima Savića prkosi baksuznom datumu FATIMA ZAPRIJETILA! Moraš i moje ime pominjati, da ne bi ZAVRŠIO U ČORBI “MAJKA MI JE POSLALA PORUKU “JESI ŽIV?” Gastoz o pokojnoj majci “Od njene smrti sam se potpuno promijenio” Dženifer Lopez uklonila tetovažu posvećenu Benu Afleku ODROBIJAO 161 MILION EURA: ŠOKANTNO PREDSTAVLJANJE RIJALITI TAKMIČARA Lidija Bačić objavila prvi narodnjak: Sve je ovo savršen spoj Najpametniji ljudi su rođeni u ovim horoskopskim znakovima BLJAKUŠA! ANĐELA ĐURIČIĆ PRIJE OPERACIJE! Mlitava, puna celulita! Lice iz zone sumraka! Skandalozne slike koje bi najradije uništila (FOTO) Određen jednomjesečni pritvor osumnjičenoj za ubistvo supruga na Alipašinom Polju Čola i njegova supruga proživjeli traumu kakva se viđa samo u horor filmovima JELENA ĐOKOVIĆ O ODGAJANJU DJECE! Novakova žena šokirala svojim stavom

Ko se okomio na kultni sarajevski gril Student – Otrov?

Objavio: RHT
12/09/2024 11:59 AM

Ko se okomio na kultni sarajevski gril

Sarajlije, ali i brojni studenti, koje žive i dolaze na Bjelave primijetili su da je ispred kultnog sarajevskog grila “Student” (poznatiji kao Otrov) postavljene zapreke, odnosmno saksije.

Foto: Hype

Ko se okomio na kultni sarajevski gril

Te zapreke unijele su nemir i rastrojstvo među građane ove sarajevske mjesne zajednice. Jer, kad pogledamo okolo, po cijelom gradu, nigdje nema ovakve “instalacije”.

Foto: Hype

Građani se zbog toga pitaju da li je ovo udar na njih ili na studente iz obližnjeg Studenstskog doma? U svakom slučaju, ovo je još jedan cirkus u Općini Centar.

Dozvola za rad

Podsjetimo, porodica Abazi ponovo je u maju 2021. godine dobila dozvolu za rad kultnog grila “Otrov”. Jednoglasno je usvojena odluka na sjednici Općinskog Vijeća Centar. 

Sve je pokrenuo Sulejman Haljevac, koji je prvi digao glas i nakon smrti članova porodice Abazi, te odlučio pomoći Nesretu Abaziju da nastavi porodični posao.

– Uvijek smo na strani oštećenih i nemoćnih. To su naši sugrađani i moja moralna odgovornost je bila pomoći našem Nesretu ali i djeci koja su ostala bez svog oca. Ponosan sam na ovu odluku, idemo dalje i idemo jako – poručio je Haljevac. 

Nesret Abazi je tada kroz suze radosnice kazao da njegovoj sreći nema kraja. 

– Ne znam da li je to na šest mjeseci, tek ćemo vidjeti u ponedjeljak. Mislim da će to prvo ići jedno vrijeme privremeno pa onda kasnije malo duže, to je koliko ja razumijem. Detalje o tome šta su planirali i radili će mi u ponedeljak objasniti. Ono što razumijem je da će se nastaviti rad do prenamjene zemljišta, odnosno do eventualne gradnje i proširenja ceste – kazao je Abazi.

Dodaje da su svi presretni u kući.

Pročitajte i: Nakon “SLUČAJA ANEL AHMEDHODŽIĆ” oglasio se i Šefild: Bura na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/S. H.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS