calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DO SKORO BILA U BRAKU SA MATOROM! Anđelo priznao kako je njegova porodica reagovala zbog veze sa Anitom MANIJAK presreo KĆERKU GLUMCA, koji ga je PRIJAVIO POLICIJI! Otkrio DETALJE! Oni predstavljaju BiH na Olimpijskim igrama: Larisa Cerić i Mesud Pezer nose zastavu na otvaranju u Parizu PROCURIO VRELI SNIMAK DALILE DRAGOJEVIĆ I ZARUČNIKA: Na plaži se prepustili strastima i nisu obazirali na prolaznike (FOTO, VIDEO) Poznato kako je likvidiran Faton Hajrizi: Šunjao se po dvorištima kuća, pružao otpor policiji Stigla prognoza do 2. augusta: Osvježenje, pa opet vreline, a evo šta donosi početak osmog mjeseca Kako Lagerfeldova mačka troši naslijeđene milione: Šapet uživa “za sve pare” Ovo su najgori muževi horoskopa: Jedan je švaler, a drugi ljenština ŠOK! Aleks Nikolić dobija krivičnu prijavu! Maja oštro: “Izigrava žrtvu preko mojih leđa” Novi smrtni slučaj u BiH: Osamnaestogodišnjak iz Zenice preminuo od morbila LEA STANKOVIĆ ŠOKIRALA SVOJOM ISKRENOŠĆU! U “Car Castu sa VaVanom” spomenula i bivše (FOTO/VIDEO) Tiktokerica zapalila gnijezdo stršljenova: Zaprepastilo ju je ono što je ostalo “SVI ZNAJU KAKO JE TEODORA POSTALA POPULARNA! Sigurno ne zbog svog pjevanja” Žestoko rešetanje rijaliti učesnika “Džehva, kćerka ti nije svetica!” POTPUNI KOLAPS ZBOG MASOVNOG TEHNIČKOG KVARA! Pogođene svjetske kompanije, obustavljeni letovi STANISLAV HITNO DOŠAO ZA BEOGRAD! Krofak se momentalno oglasio i otkrio detalje! PLJUŠTE UVREDE: Sultan Elmedin će hraniti Memu kao životinju

Ko je zapravo otac Anđela Rankovića? Svi ga odlično poznajete, dobar je frajer, a sa sinom se uopšte ne čuje

Objavio: RHT
19/07/2024 12:20 PM

Ko je zapravo otac Anđela Rankovića?

Maneken Anđelo Ranković osvojio je treće mjesto u nedavno završenom rijalitiju “Elita”. Ovo mu je do sada bilo treće učešće. U Bijeloj kući se svojevremeno polemisalo o njegovoj porodici, a naročito o odnosu sa ocem, čije prezime ne nosi.

Ko je zapravo otac Anđela Rankovića?/Foto: ATA Images

Tokom učešća je pred kamerama nerijetko pominjao majku i ujaka, ističući da su mu velika podrška, a s obzirom na to da nije govorio o ocu, nagađalo se da oni nisu u dobrim odnosima.

Anđelov otac je poznat javnosti. Njegovo ime je Slaviša Milaš, a o odnosu sa sinom pričao je samo jednom i to prije šest godina.

Foto: printscreen

-Što se tiče prezimena i izjava da me se Anđelo odrekao, to nije tačno. Mnogo ljudi se razvode, ali ne mijenjaju djeci prezimena. Istina je da sam ja njima okrenuo leđa. Zadnji put smo se vidjeli kada je Anđelo imao nekih 17 godina i na poziv njega i njegove mame sam došao kod njih u stan da riješimo neki problem koji je Anđelo imao, ali o tome ne želim da pričam. Ispred njihovog stana mi je njegova majka saopštila da su mu promijenili prezime, što mi je pokidalo srce. Ako se Anđelo odrekao mog prezimena, nije morao da se odrekne u familiji svoje braće i sestara i druge bake, moje majke, koju nije vidio 22 godine – rekao je Anđelov otac i dodao:

Skromna primanja

-Pisalo se i da sam ja skromnih primanja i da me Anđelova porodica zato nije prihvatila, da sam ga po rođenju priznao i dao mu svoje prezime i da ga od njegovog rođenja više nisam viđao. To nije istina. Radio sam na pumpi i odlično sam zarađivao, a dokaz koliko sam volio mog Anđela je moja odluka da dam otkaz u tada najmoćnijoj firmi i da odem u Južnu Afriku i budem pored njega, kada je njegova majka odlučila da ode kod njenog brata Peđe i da tamo žive. Bio sam tamo sedam mjeseci i onda smo se Ljiljana i ja razišli.

Nisam kasnije živio sa njim, a oni kada su se vratili u Srbiju. Na poziv njegove majke ili njega, uvijek sam bio za njih, šta god da je zatrebalo. Jedan od najvećih krivaca za to što smo se razišli Ljiljana i ja je njen brat, a Anđelov ujak, Peđa, koji je tada imao puno uticaja na sestru, kao što i sada ima uticaja na Anđela. Peđi bi bilo pametnjie da gleda svoj, a ne tuđe živote, da uništava drugim osobama sreću. Nije mi jasno odakle mu pravo da vrijeđa i omalovažava ljude koje ni ne poznaje – rekao je Slaviša u jednom intervjuu.

Foto: printscreen

Inače, Slaviša Milaš u mladosti se pojavio u spotu Zlate Petrović za pjesmu “Jedva čekam da nedelja dođe”. Tu je glumio sebe, odnosno momka koji radi na benzinskoj pumpi.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/espreso.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS