calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dejvid Bekam otkrio: Zaljubio sam se u Viktoriju prije nego što smo se upoznali ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Ne mogu ovo da slušam mirno! “ŠTA VAM MI SMETAMO?”(VIDEO) “MC Stojan i Zorana NEĆE BITI ZAJEDNO!” Ekskluzivno! RASKRINKANA veza repera i 22 godine mlađe pjevačice?! (VIDEO) Hiljade gledalaca napustilo “music week” kad je Karleuša počela svoj nastup! (VIDEO) Darko Lazić VOZI BIJESNU MAŠINU OD 300.000 EURA! Pjevač se pohvalio, a žena ga snimala (FOTO) “KAMO SREĆE DA SAM SPONZORUŠA!” Anja Bla se oglasila poslije RASKIDA od Bake Praseta HITNO OGLAŠAVANJE! Ovi učesnici rijalitija će snositi posljedice ANDREANA ČEKIĆ U VRTLOGU SKANDALA: Pjevačicu bivši TUKAO pred svima u svom rodnom kraju?! Njegova braća je jedva spasila?! Na bh. tržište isporučena voda iz Hrvatske koja može biti štetna za zdravlje OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ I ZAPUŠIO USTA SVIMA! Ništa više neće biti isto NAPRAVILI DAR-MAR u Lisovićima! Nives i Neven se ovako SPREMAJU ZA IMANJE! Ona VOZI TRAKTOR dok pjeva O SOČNIM KARANFILIMA! (VIDEO) Katastrofalne posljedice nezapamćenog nevremena u Bosanskoj Dubici: “Štete se mjere stotinama hiljada KM” (FOTO) Hidriranost organizma vrlo je važna: Koliko vode treba piti tokom ljeta KONAČNO RASKRINKAN IVAN: Cijelu noć grlio Aneli! Dokumenti otkrivaju: Ubica supruge na Pofalićima pravosnažno osuđen u Hrvatskoj Nevrijeme opustošilo Trebinje: Olujni vjetar lomio drveće, dizao crijepove…

Ko je nova ljepotica koja je osvojila Oskarovca? Džered Leto KRIJE DJEVOJKE KAO ZMIJA NOGE (FOTO)

Objavio: RHT
22/08/2023 8:40 PM

Džered Leto ima novu djevojku, a do sada su ga povezivali samo sa dvije ljepotice – evo ko je manekenka koja ga je osvojila, može otac da joj bude!

Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Glumac Džered Leto ima novu djevojku, a evo ko je ljepotica koja ga je osvojila. Džered, dobitnik Oskara za film “Klub kupaca iz Dalasa”, uslikan je u šetnji sa manekenkom Tet Tin. 

Džered ima 51 godinu, a Tet Tin 27, što znači da može da joj “bude otac”. Par je bio u Njujorku u jednom restoranu, gdje je Džered non-stop slikao manekenku, a potom su se prošetali što su paparaci ovjekovječili. 

Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnogima je zapao za oko neobični stajling manekenke.

I inače Tet Tin, beauty blogerka i manekenka, ima neobične odjevne kombinacije kao što je ova.

  • Foto: Printscreen Instagram
  • Foto: Printscreen Instagram
  • Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS