calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
I bez reklame, pjesma je postala hit: Dragana i Aca već imaju 30 miliona pregleda! Borac se dugo mučio, pa za 19 minuta razbio očajni GOŠK LUNA I MARKO ZAVRŠILI U HITNOJ! Drama u Crnoj Gori, evo šta im je prekinulo ljetovanje! Sarajevo: Migranti se sukobili na Stupu, jedan od njih ustrijeljen iz vatrenog oružja “BACIO ME JE NA POD VELIKOM BRZINOM, MORAĆU NA REHABILITACIJU!” Goga Sekulić promijenila ploču i otkriva SVE DETALJE SAOBRAĆAJKE! ŠOK SLIKE MILJANE KULIĆ! Najveća transformacija u istoriji rijalitija! (FOTO) Bivša manekenka bez šminke odbranila titulu: Jedna od najljepših Hrvatica ikada NAKON BROJNIH SKANDALA, OTKRIVEN ANELIN PAKLENI PLAN! Niko nije slutio ovakav potez! Evo kome je pomogla! ŠOK! STRAVIČNO! Radnik pekare ŠAMARA ŽENU NA ULICI! Procurio snimak nasilja GORŠTAK I KOMŠIJE ISPRIČALI SVOJU PRIČU! Kristina samo želi Jovanov zagrljaj, a šta DOKTORI KAŽU? Bred Pit sa djevojkom Ines de Ramon na crvenom tepihu na ovogodišnjoj Veneciji STANIJA ZANIJEMILA OD ŠOKA! Evo gdje je Asmin otišao, u jeku skandala o raskidu, Durdžić se odlučio na ovo! ON MI GOVORI KAKO ME JANA I FATIMA OGOVARAJU! MEMU NE SMIJE VIDJETI DA SE NE PREPADNE! Elmedin pokazao papagaja Zmajevi se okupili u Ajndhovenu, Barbarez poručio: “Nismo došli biti sparing partner” Prije 17 godina napustio nas je Safet Isović: KAKO SE SAJO POSTIDIO ŠTO PJEVA SAM O SEBI “DOBRO SAM PROŠLA” Prvo oglašavanje Goge Sekulić nakon što ju je udario automobil!

Ko je bacio crnu magiju na Bilala Brajlovića: Danima mi nije dobro i kune se da radi

Objavio: RHT
27/05/2023 9:53 AM

U toku emisije „Gledanje snimaka“ Aleksandra Nikolić otkrila je da se Divna DNK bavi crnom magijom, te da je bacila na Bilala Brajlovića, što je ova zadrugarka i potvrdila.

Foto: Артем Жуков / Panthermedia / Profimedia

Ipak, Aleks je priznala da misli da crna magija ne postoji, pa se s tim čak i zezala.

To su stvari koje su vrlo ozbiljne i zastrašujuće, nisu za šprdnju – rekao je Car.

Kod nje su moje stvari i rekla je da će i na meni da radi. Rekla mi je da može da izgovara dok gleda u nekoga, a meni je sinoć iz čista mira puklo ogledalo. On, dečko ne može da spava, da se pomjeri iz kreveta, preznojava se konstantno – rekla je Milica.

 Ne šalm se, ozbiljno znam vlašku magiju i da bacam čini – rekla je Divna.

– Meni danima nije dobro i kune se da radi – rekao je uplašeni Bilal.

Foto: Printscreen YOUTUBE

Ona se zaklela da je to već uradila – rekla je Ana.

Ja jesam iz tog kraja i znam dosta vradžbina, ali ne bih uradila na osoba koje volim, a na druge imam pik itekako – priznala je Divna.

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS