calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija

KINA POSLALA SNAŽNU PORUKU RUSIJI! POSLE OVOGA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO

Objavio: RHT
05/12/2022 2:44 PM

Kina je reagovala na vest o ograničenju cene ruske nafte.

Foto: Screenshot Youtube

Kina se oglasila nakon što je na snagu nametnuto ograničenje cena ruske nafte koje je nametnuo Zapad, kao i embargo EU na uvoz ruske nafte. Kinesko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da će nastaviti energetsku saradnju sa Rusijom nakon što su G7, EU i Australija uvele ograničenja cena na izvoz ruske nafte.

Kina, koja je rekla da će nastaviti sa odnosima sa Rusijom zasnovanim na poštovanju i obostranoj koristi, ove godine je povećala kupovinu ruske mešavine sirove nafte Urals, preneo je Rojters, pozivajući se na rusku novinsku agenciju RIA. Podsećanja radi, danas je stupio na snagu ograničenje cena ruske nafte od 60 dolara po barelu koje su dogovorile EU, G7 i Australija, kao i embargo na uvoz ruske nafte u EU, uz nekoliko izuzetaka.

Odluka da se cene ruske nafte ograniče na 60 dolara po barelu omogućava da se ona prodaje trećim zemljama koristeći tankere G7 i EU, njihove osiguravajuće kompanije i kreditne institucije, ali samo ako se nafta prodaje po ceni ispod 60 dolara.

Izvor: MONDO

Tagovi:

  • Kina
  • poruka
  • Rusija
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS