calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK FOTKA FILIPA CARA DIGLA SVE NA NOGE?! Jednim potezom otkrio gdje se nalazi i sa kim (FOTO) TESTOVI POKAZALI ZASTRAŠUJUĆE PODATKE! U tamponima otkriveni arsen, olovo i još 14 toksičnih metala ŠOK-TRANSFORMACIJA ANELI! Odlučila da promijeni izgled (FOTO) Iskopani krstovi u Prnjavoru i dalje misterija: Bili umotani u kese i okrenuti ka istoku SKANDALČINA – Janjuš uhvaćen s Enom: Procurio PRIVATNI SNIMAK TIPOVANJE djevojaka iz RIJALITIJA? Detalji POROĐAJA Katarine Živković! Svi se pitaju ko je njen PARTNER? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Žestoka rasprava Elmedina i Jane: “Fatima, ti šuti – ja neću…”(VIDEO) ZNAČAJAN KORAK U ISTRAZI UBISTVA DANKE ILIĆ: Stigla DNK i GPS vještačenja ŠOK SNIMAK JELENE I UROŠA: Uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI  Larisa Cerić poražena u četvrtfinalu: Boriće se za bronzu na Olimpijskim igrama! MIONA ĆE OVIM POTEZOM UNIŠTITI ŠA! Pokazala PREVIŠE Teške saobraćajne nesreće kod Prijedora i Laktaša: Poginule dvije osobe MAJA I STANISLAV OZVANIČILI VEZU: Evo kako je pao Krofak (FOTO) Larisa Cerić izborila osminu finala na Olimpijskim igrama 2024. Saša Mirković objavio DIVNE VIJESTI! Od jeseni se nastavlja SNIMANJE vaše OMILJENE SERIJE! Ovo je NAJSNIMANIJI SITKOM NA BALKANU! BRAVO ZA HYPE! Jedva čekam “IMANJE”: Požgaj oduševljen najvećim rijalitijem ikada! “Sela izumiru, hvala Bogu što se pokreće takav projekat!”

KIJA ISPROZIVALA TANJU SAVIĆ ZBOG INSTAGRAM PROFILA: Ona ne zna da uključi telefon!

Objavio: RHT
26/11/2021 9:37 AM

Zvezda “Hajp” produkcije Kija Kockar, nedavno je doživela neprijatnost kad su pokušali da joj hakuju Instagram profil.

Foto: hypebih.ba

Već nedeljama mediji nagađaju, ko je želeo da Kija ostane bez Instagrama sa pola miliona pratilaca, pa se zbog toga pominjala i pevačica Tanja Savić. Tanju već mesecima javnost naziva Kijinom najvećiom rivalkom zbog njene veze sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, kog su mediji spajali u ljubavni trougao Kija, Tanja, Draško a Kockareva je konačno stavila tačku na tu priču kad su je novinari pitali za Tanju na snimanju Novogodišnjeg programa “DM SAT” televizije.

Foto: hypebih.ba

-Ja nisam u lošim odnosima sa Tanjom. Da smo snimale istog dana novogodišnji program naravno da bi se pozdravile. Ona je snimala juče svoj deo a ja sam zamolila Draganu Mirković da snimam danas jer sam juče snimala novu pesmu pa nisam mogla biti ovde.

Novinare je zanimalo i to da li je Tanja ili neko njoj blizak odgovoran za hakovanje Kijinog Instagrama s obzirom na ljubavni trougao Kija, Draško Tanja Savić na šta je pevačica odbrusila:

Foto: hypebih.ba

-Ma nema šanse, Tanja Savić ne zna da uključi telefon. Nema ona veze sa hakerskim napadom na moj profil

AUTOR: hypebih.ba

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS