calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Kćerke grčkog milionera pravile problem Suzani Mančić zbog imovine: Imala je jedan uslov, evo šta je tražila

Objavio: RHT
14/11/2023 5:40 PM

Legendarna loto djevojka, uvijek nasmijana Suzana Mančić, otvoreno je progovorila o svom braku sa grčkim biznismenom Simeonom Ocokomosom.

– Ja sam shvatila da možda njegove kćerke imaju bojazan, ili da možda on ima bojazan – rekla je Suzana Mančić u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” kada su ona i profesorica pomenule njen drugi brak.

Mančićeva je istakla da je sa Ocomokosom sama inicirala potpisivanje predbračnog ugovora jer se u Grčkoj imovina dijeli drugačije nego kod nas. Na pitanje da li se suprug zapravo plašio kako će njegove kćerke reagovati jer bi u tom slučaju kasnije bilo pitanje oko podjele imovine, Suzana kaže:

– Jašta nego oko imovine.

Kaže da danas ima dobar odnos sa kćerkama svog muža, ali da je na početku nisu prihvatile:

 Pa, nisu baš.

O tome da je prvom suprugu bila treća žena Suzana također priča u emisiji.

 I svakoj djevojci bih poželjela da nekome bude prva žena jer ja nikome nisam bila prva žena – kaže Suzana, ali joj je profesorica Slavica objasnila da sa naučnog stanovišta to nije tako kako ona doživljava.

O komplikacijama da ostane u drugom stanju i tome kako je imala više spontanih pobačaja prije nego što je rodila prvu kćerku, kao i da se druga kćerka rodila prijevremeno Suzana je takođe vrlo otvoreno govorila u pomenutoj emisiji kada se prisjetila i šta joj je tada prolazilo kroz glavu

– Jao, bože, da li će se ovo završiti kao što se sve završavalo ranije.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS