calendar

Petak 9. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USVOJILA 47 SINOVA A JEDNU DJEVOJČICU: Ovako izgleda jedina kćerka Esme Redžepove Koje zemlje imaju najviše medalja na Olimpijskim igrama: Hrvatska najbolja u regionu Amerikanci nakon drame “okrenuli” Srbiju i plasirali se u finale olimpijskog turnira OTKRIVENO SA KIM JE ČOLA IZGUBIO NEVINOST Šokiraćete se kada saznate istinu, zavela ga djevojka iz Mostara DIJAMANTI SU ZAŠTITNI ZNAK JELENE ĐOKOVIĆ: Ima čitavu kolekciju, a evo kolika im je vrijednost ANELI HITNO MORALA KOD LJEKARA! Pojavio joj se veliki problem nakon izlaska iz rijalitija, sve obavila tajno! ŠOK! Srbijanski sportista se utopio tokom takmičenja u Americi LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SKINULA U 62. GODINI! U minijaturnom bikiniju pokazala čime raspolaže, atributi sjevaju na sve strane! ZEMLJOTRES POGODIO PELJEŠAC: Oglasila se Seizmološka služba, prve informacije Policijski službenici iz Bosne i Hercegovine spasili ženu od utapanja u Makarskoj ZADOBILA ŠOKANTNE POVREDE! Pjevačicu kćerka ubola u oko, ovo svi detalji Saša Mirković PODSJETIO NA VAŽNU STVAR! Ovo je NAJVEĆI USPJEH koji je postigao: Riječ je o LJUBAVI, a NE O MRŽNJI (FOTO) U Španiji razbijena banda iz BiH: Muškarci prisiljavali žene da kradu za njih Darko Lazić progovorio o dojavi o podmetnutoj bombi u Tuzli! Dotakao se i TRUDNE SUPRUGE: Ovo teško podnosi… IVAN PRESPAVAO KOD MILJANE? Marija Kulić otkrila detalje njihovog odnosa PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE: Takmičarka rijalitija otkrila tajne bivših cimera!

USVOJILA 47 SINOVA A JEDNU DJEVOJČICU: Ovako izgleda jedina kćerka Esme Redžepove

Objavio: RHT
08/08/2024 11:48 PM

Kćerka legendarne Esme Redžepove

Marko Prpić/Pixsell

Legendarna pjevačica romske muzike i velika humanitarka Esma Redžepova proslavila se vokalom kakav nijedna žena u regiji nije imala. A preminula je 2016. u 73. godini, poslije kraće i teške bolesti. Da je živa, danas bi proslavila 81. rođendan.

Muzička nasljednica

Zajedno s preminulim suprugom Stevom Teodosijevskim usvojila je čak 47 sinova. A 2012. godine odlučila je prvi put u životu usvojiti i kćerku koju je pjevačica smatrala svojom muzičkom naslijednicom.

– Slažemo se odlično, baš kao majka i kći. Shvatila sam da je u kasnijim godinama bolje imati uz sebe žensko dijete nego muško i nisam se prevarila – govorila je Esma. Njena bogata karijera trajala je dugih 55 godina, a od 2013. je nosila i titulu nacionalnog umjetnika Makedonije.

– Nije tajna da Steva i ja nismo mogli imati svoju djecu. Ali posvajanjem smo se ostvarili kao roditelji više od ostalih. Ima žena koje su rodile desetero ili dvanaestero djece. Ali mislim da sam jedina na svijetu koja je majka 47 sinova – rekla je svojevremeno za magazin Hello.

Kćerka legendarne Esme Redžepove

Inače, jedina kćerka Esme Redžepove, Elenora Mustafovska, krenula je majčinim stopama. Studirala je solo pjevanje na ESRA univerzitetu u Skoplju. A onda se priključila i obiteljskoj grupi Esma’s Band. Po završetku školovanja počela je graditi karijeru i publici se prije nekoliko godina predstavila pod umjetničkim imenom ‘Malisha’.

Mlada pjevačica nije krila da joj je smrt majke veoma teško pala.

Boli njen odlazak

– Njen odlazak me je rastužio do boli. Trebalo mi je dosta vremena da počnem živjeti normalno i nastaviti dalje. I dalje vjerujem da me čuva s neba i da se raduje što sam nastavila njenim stopama – rekla je ona.

Eleonora se i danas uspješno bavi muzikom i čuva uspomenu na Esmu koja joj je bila uzor i podrška. Iako se ne pojavljuje često u javnosti, na osnovu fotografija s društvenih mreža jasno se vidi da je izrasla u prelijepu mladu ženu koja osvaja svojom ljepotom.

Čitajte i OTKRIVENO SA KIM JE ČOLA IZGUBIO NEVINOST Šokiraćete se kada saznate istinu, zavela ga djevojka iz Mostara

Čola je jednom prilikom otkrio kako je uplovio u intimne odnose, ali i kakve uspomene ga vežu za taj period.

Prvi ses sam doživio s jednom čobanicom na livadi. Nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rječica, čista idila. Tim seoskim djevojkama koje su čuvale ovce kao dijete iz grada bio sam jako simpatičan. Meni je i prije toga sesualnost visila u vazduhu. Kraj Mostara postoji mjesto Potoci, gdje su me više puta “napale” starije djevojke – ispričao je Zdravko za medije iz Mostara.

Završetak priče o čobnicama čitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Najportal/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS