calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ISPLIVALE PRIVATNE PREPISKE! Miona UKRALA ODJEĆU pred ULAZAK u rijaliti: “Prevareni smo”, SKANDAL ANELI U SUZAMA ZBOG JANJUŠA! Spomenula i Noru! Skandalozno priznanje! KRENULA NA PLIVANJE I NIJE SE VRATILA Pronađeno tijelo tokom potrage za ženom poznatog sportiste ŠOK NAD ŠOKOVIMA! ANELIN BIVŠI U ZAGRLJAJU VODITELJICE RIJALITIJA! Isplivala njihova INTIMNA fotografija ČLAN PRODUKCIJE BAHAT PREMA MILJANI? Isplivao video VAN KAMERA! Evo šta se dešavalo dok su Marija i Siniša u POLICIJI Očekuje nas drastična promjena vremena: Stižu kišni dani i niže temperature LAŽNI PASOŠ, LAŽNI PAPIRI… Anđela Đuričić POKUŠALA DA SAKRIJE SRAMOTU! Nakon MONSTRUOZNOG PLANA O SAMOUBISTVU, isplivali detalji NEZAKONITIH RADNJI “BOLJE DA ME DUŠICA NE VUČE ZA JEZIK! Imam FOTOGRAFIJE čime se bavi i šta radi!” Anđela Đuričić ucjenjivala i prijetila Jakovljevićevoj? ŠOK! “MUČKI SU GA TUKLI OPERISANOG OD KARCINOMA” Marija Kulić u POLICIJSKOJ STANICI: “Ležao je nepomično na podu” Selektor Barbarez poslije poraza protiv Nizozemske: Ako ćete ikoga kriviti, krivite mene Dnevni horoskop za nedjelju, 8. septembar 2024. godine: Ovan će se opariti, Djevica sumnja u partnera, a Vi? Aleks raskrinkala Cara: SAMO BOLESTAN UM MOŽE KAZATI DA SAM BILA U VEZI DOK SAM BILA TRUDNA! Progovorila i o novom dečku SVE JE KRENULO PO ZLU! Željko Mitrović se zapalio uživo u programu, kamere se odmah sklonile! SKANDAL! Astrolozi tvrde da su ovo najpouzdaniji horoskopski znakovi FILIP CAR IMAO S*KS SA ANĐELOM I DUŠICOM?! Isplivala prljava istina van kamera! Skandalozni detalj ugledao svjetlost dana! LIGA NACIJA Težak poraz “Zmajeva” u Ajndhovenu

KAŽNJENO DEVETORO TAKMIČARA RIJALITIJA! Žestoko udareni po džepu!

Objavio: RHT
11/07/2024 12:15 PM

KAŽNJENO DEVETORO TAKMIČARA RIJALITIJA

Veliki šef se hitno oglasio

Foto: Printscreen/Youtube

Pojedini učesnici rijalitija ponovo su prekršili određena pravila, misleći da im se može, jer se bliži veliko finale. Ali, prevarili su se.

KAŽNJENO DEVETORO TAKMIČARA RIJALITIJA

Veliki šef je hitno reagovao, te je kaznio brojne učesnike budući da nisu ispoštovali osnovno pravilo u rijalitiju.

Stefani Grujić, Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Anđela Šparavalo, Stanislav Krofak, Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković, Uroš Rajačić i Uroš Stanić kažnjeni su novčano. Nakon što su nastavili da spavaju, uprkos oglašavanju Velikog šefa.

Približava se, podsjetimo, veliko finale rijalitija, a budući da je ostalo još 26 takmičara, svakodnevno ćemo gledati izbacivanja, sve do finalne večeri.

Sinoć je odlučeno da dvoje napusti imanje i zauzmu 26. i 25. mjesto u ovoj sezoni…

Više saznajte OVDJE.

ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan ima pecanje u malom prstu: U ribolovu je kao i sa ženama… “AKO TE CURA HOĆE, HOĆE…” (VIDEO).

Pročitajte i: ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan ima pecanje u malom prstu: U ribolovu je kao i sa ženama… “AKO TE CURA HOĆE, HOĆE…” (VIDEO).

Foto: Hype

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se očekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Sultan ima pecanje u malom prstu

Sultan iz Gornje Višnjice i njegova porodica uživaju na godišnjem odmoru u Čelebićima kod Konjica.

“Sad ide pecanje… – rekao je Elmedin, koji je pripremio specijalni mamac za ribolov u Jablaničkom jezeru:

“Čuo sam da na kukuruz ide sve… U ribolovu je kao i sa ženama. Ako te cura hoće, hoće…”

Potom je objasnio razliku između rijeke i jezera, a pecanje ima u malop prstu.

Pogledajte video-snimak na našem Youtube kanalu.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS