calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga

Katastrofa u Kijevu na pomolu: Moraćemo da isključimo vodu i ispraznimo sisteme grejanja!

Objavio: RHT
02/12/2022 8:24 AM

Gradonačelnik Kijeva – Vitalij Kličko ne isključuje mogućnost da će voda morati da se ispusti iz sistema grejanja, a do proleća će biti teško da se vrati.

Foto: Printscreen YouTube

To će se desiti, kako je naveo, u slučaju ruskog granatiranja prestoničke infrastrukture tokom zime.

“U situaciji da nema grejanja i vode u roku od 24 sata na temperaturi od minus pet napolju, moraćemo da ispraznimo sisteme grejanja u Kijevu, jer to može dovesti do daljih oštećenja sistema.

Bićemo primorani da isključimo vodu, a do početka proleća biće teških izazova”, rekao je Kličko na Kijevskom bezbednosnom forumu, prenela je ukrajinska “Pravda”.

Kličko je napomenuo da “u veoma kratkom vremenskom periodu temperatura u stanovima možda neće mnogo da se razlikuje od spoljne temperature”, kao i da takođe postoji opasnost od uništenja sistema za snabdevanje električnom energijom u celom gradu.

On je pozvao stanovnike da budu spremni za različite scenarije i da pripreme rezervni plan.

“Zamolio bih svakog stanovnika Kijeva da razgovara sa rođacima, poznanicima. Ako neko negde ima kuću, da u slučaju kritične situacije može da ode i ima grejanje i vodu, dve ključne komponente za normalan život”, rekao je Kličko.

Izvor: Happy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS