calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak

Katarina Grujić ISPROZIVALA kolegice: „BOLJE SE PROVODIM SA ŽENAMA FUDBALERA, NEGO SA PJEVAČICAMA!“ (VIDEO)

Objavio: RHT
18/10/2023 4:40 PM

Pjevačica Katarina Grujić pojavila se nedavno na otvaranju novog salona prijateljice Snežane Borjan, supruge srpskog golmana, i progovorila o prijateljstvu sa poznatim parom.

– Možda mi je bolji provod kada se okupimo mi žene fudbalera, nego kada sam sa kolegicama, iskreno da ti kažem. Ja sam navikla da mi kolege stalno izlazimo i stalno je uvijek sve isto, a ovdje je nekako drugačije. Sneža i ja smo se upoznale kada sam ja ušla u vezu sa Markom i prve osobe sa kojima me je upoznao bili su Borjan i Sneža. Borjan i Marko su najbolji prijatelji, a Sneža mi je u telefonu upisana kao najbolja drugarica. Sa Snežom sam od prvog trenutka nerazdvojna – rekla je Kaća.

Osvrnula se i na odnos sa suprugom Markom Gobeljićem, koji trenutno živi i igra u Atini, dok pjevačica i njihova kćerka često putuju kod njega.

 -Teško je, ali sve to radimo za našu budućnost i sve ćemo mi to prebroditi. Plakala sam sada kada samo se vraćali iz Atine, Katja je vrištala, bilo je emotivno i nismo navikli da smo razdvojeni, pa se nadam da ćemo za par godina opet živjeti zajedno. Ja bih se preselila, ali ne mogu zbog posla, imam zakazane nastupe – ispričala je Katarina.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS