calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

KARLEUŠA ŠOKIRALA SVE: Neće moj brak biti treći o kome će se pričati, poslije Harisovog i Draganinog”

Objavio: RHT
10/06/2024 10:59 AM

KARLEUŠA ŠOKIRALA SVE

Pjevačica Olja Karleuša našla se na meti tračeva, pa odlučila jednom za sva vremena da objasni kakva je zapravo situacija u njenom braku!

Foto: Hypetv

Olja Karleuša demantovala je informacije o okončanju svog braka sa Predragom Pecom Petrovićem, nakon sedam godina zajedničkog života. Par koji se zabavljao punih 14 godina prije braka tvrdi da su informacije o razvodu nisu tačne, te da je sve suprotno onome što su objavili mediji.

KARLEUŠA ŠOKIRALA SVE

– To je klasična dezinformacija! Ne razvodim se! Upravo se useljavamo u novi stan koji smo renovirali. Sve je u savršenom redu! Živjeli smo na nekoliko adresa i ponekad bili razdvojeni zbog renoviranja, ali to je to. To je 100 posto dezinformacija! Bogu hvala što je tako i da moj brak neće biti treći o kojem će se na taj način pisati kao što je to bio slučaj sa Draganom i Harisom – rekla je poprilično potresena Karleuša.

Ovaj demanti Olje Karleuše definitivno je iznenadio javnost, koja je već počela da špekuliše o razlozima navodnog razvoda. Pjevačica je odlučno stala u odbranu svog braka i porodice, ističući da je sve u najboljem redu. Pa i da su spekulacije potpuno neosnovane.

E sad, šta će se dešavati narednih nedjelja i mjeseci u njihovom braku ostaje nam da ispratimo i uvjerimo se da je sve u redu. Baš onako kako je pjevačica rekla…

LUDILO U NAJAVI! Bliznakinje biraju životinje za “IMANJE”!

Pročitajte i: LUDILO U NAJAVI! Bliznakinje biraju životinje za “IMANJE”! Dejan se buni da PRASE bude u rijalitiju!

Na Hype televiziji 7. septembra kreće prva sezona rijaliti programa “Imanje”, obećavajući iskustvo koje će oboriti sve dosadašnje standarde.

LUDILO U NAJAVI!
Foto: HypeTV/Rijaliti IMANJE/Bliznakinje Arsić, Dejan Dragojević

Saša Mirković, vlasnik Hype produkcije i Hype televizije, najavio je spektakl i mnoga iznenađenja.

Dok na prostranom “Imanju” u vlasništvu Saše Mirkovića, traju ozbiljne pripreme za najveći projekat u istoriji rijalitija. Kasting uveliko traje…

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebihj.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS